Over ons

DeCruisegids.nl is een onafhankelijk platform met informatie over cruises, cruisebestemmngen, cruisenieuws en cruiseaanbiedingen. 

DeCruisegids.nl is niet verbonden aan enige touroperator, verkeersbureau of cruisemaatschappij. DeCruisegids.nl bemiddelt niet in cruises, maar verwijst haar bezoekers indien nuttig slechts door naar aanbieders van cruises, touroperators, reisorganisatoren, cruise-gerelateerde producten en andere bronnen met informatie over cruises. Het is aan de bezoeker wat hij met die informatie doet.

De redactie van Decruisegids.nl

Decruisegids.nl is een initiatief van Nico van Dijk en Madeleine van de Wouw

Over Nico van Dijk: In de journalistiek sinds 1992. Een heerlijk vak, want je staat altijd met je neus vooraan, je mag altijd alles aan iedereen vragen. Mijn motto: Blijf vragen en kijk verder dan je neus lang is. Ik ben sinds 2003 verslingerd aan reisjournalistiek en ben daarvoor de websites WintersportOostenrijkGids.nl, WintersportFrankrijkGids.nl en SkigebiedenGids.nl gemaakt. Maar wat doe je als wintersportjournalist in de zomer? Cruisen natuurlijk!

Over Madeleine van de Wouw:  Wat is er nu leuker dan mijn passie voor reizen te delen met anderen. Dit doe ik door reisreportages en artikelen te schrijven voor bladen en websites.
Mijn journalistieke achtergrond, kennis van techniek, schrijven van verhalen en mijn passie voor reizen komen samen op de decruisegids.nl. Hier vind je als lezer alles over cruisen en cruises. Voor de thema’s wellness, eco en naturisme kun je kijken op Puuropreis.

Informatie over cruisevakanties verandert snel. Hoewel wij ons uiterste best doen om de informatie over cruises en cruisevakanties up-to-date te houden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor fouten, vergissingen, onvolledigheden alsmede voor eventuele gevolgen van het gebruik van de informatie die op of via deze site beschikbaar is. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden van DeCruisegids.nl in de disclaimer. Lees ook ons privacybeleid.

Contactgegevens

Redactie Decruisegids.nl
0180-532912
Postbus 2074
2990 DB Barendrecht

of stuur de redactie een mail.