Shadow

In 2017 eerste Disney cruise uit Amsterdam

In 2017 zal Disney Cruise Line voor de eerste keer Amsterdam bezoeken. De Disney Magic, één van de vier Disney schepen, komt dan naar de hoofdstad. De Disney cruise uit Amsterdam is een tussenstop op routes in Europa in de zomer van 2017.

Disney cruise uit Amsterdam met de Disney Magic

Disney Cruise Line heeft de nieuwe routes en nieuwe havens voor 2017 aangekondigd, waaronder nieuwe cruisebestemmingen in Europa en Alaska. Disney Cruise Line vaart in de zomer van 2017 ook weer naar Noorwegen, de Britse Eilanden, de Middellandse Zee, het Caribisch gebied en de Bahama’s.

Disney cruise uit Amsterdam naar Kopenhagen

Op 13 mei 2017 begint de Disney Magic aan een trans-Atlantische cruise van 15 nachten van Port Canaveral (Florida) naar Kopenhagen, met een tussenstop in Amsterdam. De Disney Magic legt ook aan in Amsterdam op de route van 10 nachten in Noord-Europa, die op 18 juni 2017 vertrekt van Kopenhagen (Denemarken) naar Dover (Engeland). Andere havens op deze route zijn Warnemunde (Berlijn – Duitsland), Stockholm (Zweden), Helsinki (Finland), St. Petersburg (Rusland) en Tallinn (Estland).

Aanbiedingen voor Disney Cruise Line kun je boeken bij CruiseOnline, Cruisewinkel, Cruise Travel, Zeetours, Captain Cruise en CruiseReizen.nl.

Dsiney Cruise kapitein Mickey

Disney Cruise Line bezit vier schepen: de Disney Magic, de Disney Wonder, de Disney Dream en de Disney Fantasy en vaart naar een verscheidenheid aan bestemmingen, waaronder Europa, het Panamakanaal, het Caribisch gebied, Alaska, de Bahama’s en trans-Atlantische bestemmingen. De thuishaven voor Disney Cruise Line is Port Canaveral (Florida), waar een cruise terminal gebouwd is speciaal voor de Disney schepen.

Disney Cruise Line is ook eigenaar van Castaway Cay, een privé-eiland in de Bahama’s ontworpen als een exclusieve aanloophaven voor Disney schepen. Op dit eiland kunnen gasten genieten van tropische recreatieve activiteiten, zoals snorkelen, varen en zwemmen.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.