Zangtalent krijgt kans aan boord van schepen Costa Cruises

Geplaatst door Redactie op 23 december 2015 om 16:12 in de categorie Cruise nieuws

Vanaf april 2016 krijgt The Voice een zeewaardige versie aan boord van de schepen van Costa Cruises. The Voice of the Sea is gebaseerd op de populaire tv-show en ook hier is de inzet een professionele zangcarrière. In The Voice of the Sea spelen de gasten de hoofdrol in het entertainment aan boord. Zodra de cruise begint, worden gasten met zangtalent aangemoedigd mee te doen aan de voorselectie met speciale karaoke sessies. De uitverkoren talenten worden vervolgens klaargestoomd voor het echte werk.

Een zangcoach van het entertainmentteam zoekt met hen het liedje uit en leert ze de kneepjes van het artiestenvak. Vlak voor de echte show is dan nog de generale repetitie in het grote theater met de Costa band en muziek- en lichteffecten.

Cruises van Costa Cruises zijn onder meer te boeken bij  Cruise.nl, TUI, Kuoni/Tenzing, Stip Reizen en Cruisetravel.

De talenten kunnen maar beter geen last van plankenkoorts hebben: de theaters aan boord doen niet onder voor een gemiddeld stadstheater. Drie coaches, eveneens professionals van het entertainmentteam, luisteren naar de zangers zonder het optreden te kunnen zien. Net als op de tv beslissen zij met ‘I want you’ welke talenten zij in hun team willen. Vervolgens is het aan het publiek om de winnaar te kiezen met een speciaal stemsysteem. Naast de eretitel ‘The Voice of the Sea’ maakt de winnaar kans gescreend te worden voor een baan als artiest op een Costa schip.

Cruises met de Costa Diadema zijn te boeken via Zeetours, Cruisetravel,  en Stip Reizen.

The Voice of the Sea belooft een geweldige productie te worden, uitgevoerd tot in de kleinste details: van kleding tot dans en set design onder begeleiding van vakmensen. De show is niet beperkt tot de finale in het theater van het cruiseschip; de zangers en muzikanten oefenen in verschillende ruimtes op het schip dus de gasten kunnen op elk moment met een optreden worden verrast.

Zangtalent krijgt kans aan boord van schepen Costa Cruises
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.