Shadow

50 miljoenste gast voor Royal Caribbean International

royal caribbeanFeest bij cruisemaatschappij Royal Caribbean International. Dit zomerseizoen bereikt de rederij een belangrijke mijlpaal in haar 45 jarig bestaan en verwelkomt haar 50 miljoenste gast op een van de 21 schepen.  De mijlpaal wordt over de gehele wereld op ieder  Royal Caribbean cruiseschip gevierd.

De WOW Factor

De evenementen zijn het startsein van een jaar durende campagne, waarbij gasten worden aangemoedigd hun eigen ‘WOW’ fotomomenten, filmpjes of ervaringen te delen op verschillende Social Media-uitingen van de rederij.

‘Al meer dan 45 jaar is het bieden van de ‘WOW’ factor de hoeksteen van de organisatie van Royal Caribbean International. Een hoeksteen die alleen op onze schepen gevonden kan worden’, zegt Adam Goldstein President en CEO, Royal Caribbean international. ‘Het personeel aan boord van onze schepen is de kern die deze ‘WOW’ factor aan onze gasten doorgeeft waardoor onze loyale gasten steeds weer blijven terug keren’.  De exclusieve ‘Gold Anchor Service’ is één van de factoren waardoor de mijlpaal behaald is en waarmee de rederij al vele prijzen heeft gewonnen. Deze prijzen laten zien dat Royal Caribbean er alles aan doet iedere gast een fantastische ervaring te bieden.

Boek een cruise op een van de 21 innovatieve schepen van Royal Caribbean International en kies uit een van de meer dan 270 bestemmingen wereldwijd.

Delen