Shadow

Aanbiedingen en cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises in 2023 en 2024

Regent Seven Seas Cruises heeft elk jaar een groot aantal aanbiedingen voor cruises naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld. Regent Seven Seas Cruises heeft aanbiedingen voor ultraluxe cruises van Noord-Europa en de Oostzee tot Alaska-reizen, bijzondere cruises naar Azië en ook Australië staat op het programma. Ontdek unieke landprogramma’s, bijzondere excursies zoals de nieuwe ‘behind the design’ en ‘eco-connectours’ en een nieuw aanbod aan UNESCO-werelderfgoed locaties.

Ontdek nieuwe cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises met de Seven Seas Splendor © RSCC
Ontdek nieuwe cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises met de Seven Seas Splendor © RSCC/Jodie Hart

Boek een cruise van Regent Seven Seas Cruises rechtstreeks bij CruiseOnline, CruiseReizen.nl, Captain Cruise, Zeetours, Cruisewinkel en Cruise Travel.

Tijdens de Caraïbische cruise brengen culinaire demonstraties van Port-to-Table, EXC Talks en andere verrijkingsprogramma’s de regionale culturen aan boord via boeiende activiteiten en speciale presentaties. Passagiers kunnen ervoor kiezen om de havenbestemmingen zelfstandig te verkennen of door middel van gesponsorde tours met schepen die volgens de gezondheidsrichtlijnen van de lokale havens worden uitgevoerd.

Cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises tot 2024

Regent Seven Seas cruises heeft tot 2024 in totaal 280 cruises in de aanbieding, waaronder cruises tot april 2024 die varen naar Afrika, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, het Caribisch gebied, de Middellandse Zee, Noord-Europa, Zuid-Amerika en meer. Vooral de cruises naar Australië zijn opmerkelijk omdat een cruiserederij als Carnival Cruise Line juist schepen vanuit Australië naar Amerika verplaatst, vanwege de strenge inreisbeperkingen in Australië. Kennelijk gaat Regent Seven Seas Cruises er van uit dat in 2023 en 2024 cruises naar Australië weer mogelijk zijn.

Cruisebestemmingen van Regent Seven Seas Cruises per continent

Azië: Colorful Gardens, Bright Landscapes met de Seven Seas Explorer
Tokio (Yokohama) naar Tokio: 20 oktober 2023 – 11 nachten

Geniet van de verbluffende kleuren van Japan in de herfst met een rondreis door Tokio die een bezoek brengt aan Kyoto, Hiroshima, Nagasaki en meer. Gasten kunnen zich volledig onderdompelen op de Colorful Gardens, Bright Landscapes cruise met maar liefst 36 inbegrepen excursies aan wal, waaronder een rit naar Mount Fuji vanuit Shimizu, plus een 3-nachten Vibrant Tokyo pre- of post-cruise landprogramma, inbegrepen in de cruiseprijs.

Australië & Nieuw-Zeeland: New Zealand, New Year met de Seven Seas Explorer
Sydney naar Auckland: 22 december 2023 – 14 nachten

Breng de feestdagen van 2023 door met een ontdekkingstocht Down Under aan boord van het meest luxueuze schip ooit gebouwd, Seven Seas Explorer. De New Zealand, New Year cruise brengt passagiers langs de westkust van Australië, Tasmanië en zowel het Noord- als het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Tot 46 inbegrepen excursies aan wal omvatten een rit met een vintage trein in Melbourne, Australië en het aanschouwen van een briljante lichtshow gemaakt door duizenden kleine glimwormen in de Kawiti grotten in de Bay of Islands, Nieuw-Zeeland.

Nieuwe excursies aan land

De nieuwe Behind the Design- en Eco-Connect-tours nodigen reizigers uit om bestemmingen en bezienswaardigheden vanuit unieke en originele perspectieven te verkennen.

Behind the Design-tours
De tours bieden inzichten in enkele van ’s werelds meest fascinerende en briljante architectonische parels, zoals de Royal Library en het Blue Planet aquarium in Kopenhagen, Denemarken; het Equinor-kantoorgebouw en het Munchmuseet in Oslo, Noorwegen; en de La Villa Mediterranée en MUCEM in Marseille, Frankrijk. Er zijn in het totaal 10 Behind the Design-tours voor de eerste lancering, die exclusief is voor Europese bestemmingen in de zomer van 2022.Andere Behind the Design-tours die worden gelanceerd, richten zich op locaties in Barcelona, Spanje; Belfast, Noord-Ierland; Glasgow, Schotland; La Coruna, Spanje; Lissabon, Portugal; en Sète, Frankrijk.
Naar verwachting zullen later in het jaar nog meer wereldwijde bestemmingen worden aangekondigd.

Eco-Connect
Met keuze uit meer dan 150 Eco-Connect-tours over de hele wereld, kunnen gasten in contact komen met lokale groepen en bedrijven om te leren hoe zij werken aan het behoud en de verduurzaming van hun omgeving. De tours, waarvan vele een educatief element bieden, geven gasten de mogelijkheid om deel te nemen aan een verscheidenheid aan ervaringen, waaronder het proeven van biologische wijn in een duurzame wijngaard in Bordeaux, Frankrijk; helpen bij het creëren van een paradijs voor luiaards om rond te zwerven in Puntarenas, Costa Rica; of een nieuwe waardering krijgen voor de diverse flora en fauna rond Hue, Vietnam tijdens een wandeling door het prachtige Bach Ma National Park.

Eco-Connect-tours worden over de hele wereld georganiseerd en omvatten een grote variëteit aan bestemmingen zoals Afrika, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, het Caribisch gebied, het Middellands Zeegebied, het Midden-Oosten, Noord-Europa en Zuid-Amerika.

Alle luxe inbegrepen

Passagiers ervaren alle afvaarten Regent’s all-inclusive element, het gevoel van comfort en vrijheid ervaren. De tarieven zijn altijd inclusief verblijf in een suite, de grootste verzameling van onbeperkte excursies, onbeperkte internettoegang, persoonlijke service, uitstekend eten en specialiteitenrestaurants, wijn en gedistilleerde dranken, entertainment, fooien en één hotelovernachting voor de cruise in conciërge-niveau suites en hoger.

Cruises met een van de andere cruisemaatschappijen vind je hier: Captain Cruise, TUI, CruiseReizen.nl en Stip Reizen.

Lees ook: Tot wanneer zijn cruises opgeschort

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.