Adriatische Zee cruises met Seabourn

Geplaatst door Redactie op 23 april 2013 om 16:16 in de categorie Vaargebieden, routes en thema's

Seabourn Spirit cruiseschipCruisemaatschappij Seabourn heeft recent haar cruiseprogramma 2014 bekend gemaakt. Seabourn heeft daarin onder meer Adriatische Zee cruises opgenomen langs de Dalmatische kust.

Adriatische Zee cruises vanaf Venetië

Cruiseschip Seabourn Spirit zal afwisselend 10- en 11-daagse Adriatische Zee cruises vanaf Venetië naar het beste van de Adriatische en Dalmatische kust aanbieden. Gasten kunnen op deze manier fascinerende Middeleeuwse steden bezoeken zoals Dubrovnik of Kotor, terwijl ze ook kunnen genieten van een overnachting in Venetië aan het eind van de cruise.

Seabourn Odyssey doorkruist de wateren in het Oostelijke deel van de Mediteranee, waar de Griekse eilanden en Turkije op zevendaagse cruises afwisselend Athene, Istanbul en Venetië aandoen. Het schip vaart ook over de Zwarte Zee op drie zevendaagse cruises met een volle dag en overnachting aan boord in Istanbul. Seabourn Odyssey’s zevendaagse reizen zijn eenvoudig te combineren voor meer variëteit en extra besparingen.

Europese cruises Seabourn

Seabourn verzorgt in 2014 bijna honderd cruise-afvaarten in onder meer de Middellandse Zee, langs de Atlantische kust en in Noord-Europa langs de Baltische kusten. Meer over de Europese cruises van Seabourn in 2014.

Cruisemaatschappij Seabourn won in 2013 de prijs voor beste service op kleine cruiseschepen.
Bekijk het aanbod aan Seabourn-cruises via onze zoek- en boekpagina of boek bij CruiseReizen.nl, Cruisetravel of Zeetours.

Waardeer dit artikel

Delen

Comments are closed.