Shadow

AIDA schort alle cruises op

Update 2 juli 2020: Cruisemaatschappij AIDA heeft drastische maatregelen genomen in verband met het toenemend aantal gevallen van Covid-19 (coronavirus) en schort alle reizen tijdelijk op tot 31 augustus 2020. Alleen een aantal cruises met de Aidaprima, de Aidaperla en de Aidadiva gaan nog door.

De Aidaprima in Rotterdam © Aida Cruises
De Aidaprima in Rotterdam © Aida Cruises

Volgens de maatschappij doen ze dit met pijn in het hart, maar vanuit de verantwoordelijkheid die ze als maatschappij hebben voor hun gasten en bemanningsleden.

Vanaf maandag 16 maart 2020 kunnen reizen die geboekt zijn met vertrek tussen 3 april 2020 en 31 mei 2020 gratis worden omgeboekt. Bij het omboeken in deze periode krijg je een aantrekkelijk boordtegoed.

Boek eenvoudig je nieuwe reis en stuur het oude en nieuwe boekingsnummer per e-mail op naar gaesteinfo@aida.de.
AIDA zorgt voor de gedane betalingen en verrekent deze met de nieuwe boeking. Van hen krijg je dan ook de bijgewerkte boekingsbevestiging.
Heb je al diensten of excursies aan boord gereserveerd in je MyAIDA-reisportaal, zullen worden deze geannuleerd en het overeenkomstige bedrag teruggestort op de rekening die bij de betaling of op de creditcard is opgegeven.

Meer cruisenieuws over het coronavirus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.