Shadow

All inclusive cruisen met SeaDream Yacht Club

Cruisen op comfortabele schepen die aanvoelen als een luxe megajacht. Dat is waar SeaDream Yacht Club voor staat. Niet voor niets heeft deze cruisemaatschappij als slogan ‘It’s yachting, not cruising’.

De SeaDream I en SeaDream II op cruise bij St. Barths. De schepen waarmee SeaDream vaart, zijn meer megajachten dan cruiseschepen © SeaDream
De SeaDream I en SeaDream II bij St. Barths. De schepen waarmee SeaDream vaart, zijn meer megajachten dan cruiseschepen © SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club, zoals deze luxe cruiserederij officieel heet, werd opgericht in 2001 en wil passagiers het ‘yachting-gevoel’ geven. SeaDream is opgericht door de Noorse industrieel Atle Brynestad en de Amerikaan Larry Pimentel. Brynestad is ook een van de oprichters van de luxe rederij Seabourn Cruise Line. Seabourn vaart met schepen die een flink stuk groter zijn dan die van SeaDream, maar ook die cruiseschepen bieden ultra luxe cruises aan. Brynestad is nu de enige eigenaar van SeaDream.

Het ‘yacht-gevoel’ van SeaDream

Ultra luxe all inclusive cruises van SeaDream bieden veel persoonlijke service. © SeaDream Yacht Club
Ultra luxe all inclusive cruises van SeaDream bieden veel persoonlijke service. © SeaDream Yacht Club

Bij het ‘yacht-gevoel’ van de SeaDream Yacht Club gaat het niet alleen om de omvang van de schepen. Nee, het gaat vooral om de beleving en de lifestyle die hoort bij het leven op een luxe jacht. De sfeer aan boord van de cruiseschepen, pardon, ultraluxe megajachten, is informeel en luxe. Ook is er vaak meer tijd om een nacht in een haven te blijven. Daardoor kunnen de passagiers meer van de bestemming genieten. Bovendien zijn veel zaken aan boord van de SeaDream-vloot inclusief. Denk aan fooien en geselecteerde drankjes aan de open bar.

De cruises van SeaDream worden uitgevoerd met twee zusterschepen: de SeaDream I en de SeaDream II. De SeaDream-schepen beschikken over 56 staterooms en bieden plaats aan maximaal 112 passagiers. Omdat er 95 bemanningsleden aan boord zijn, is persoonlijke, vijf-sterren service gegarandeerd. Dat is bijvoorbeeld heel prettig als je iets te vieren hebt. En je kunt zelfs een ‘private voyage’ boeken, bijvoorbeeld om te trouwen. Dan bepaal jij wat er aan boord gebeurt en hoef je verder nergens meer naar om te kijken.

Wat is inclusief bij SeaDream Yacht Club?

  • Alle maaltijden in de Dining Salon en het openlucht Topside Restaurant. SeaDream hanteert open zitting.
  • 24 uurs roomservice volgens het in-suite-menu.
  • open bar met geselecteerde drankjes
  • Gebruik van alle faciliteiten van het watersportdek zoals kano’s, catamarans, wakeboards, waterskiën, snorkelmaterialen en waverunners.
  • Gebruik van de golfsimulator
  • Laptops aan boord
  • Sauna/Turks Bad
  • Fitnesscentrum
  • Balinese Bedden (zie verderop)
  • Openluchtbioscoop.

Vraag voor u een cruise van SeaDream-boekt wat er allemaal bij uw cruise is inbegrepen.

Cruises van SeaDream zijn te boeken bij onder meer Captain Cruise en CruiseReizen.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.