Shadow

Allure of the Seas vaart vanaf 2015 in Middellandse Zee

Allure-of-the-Seas_Zipline

In de zomer van 2015 krijgt het populaire Middellandse Zeegebied er een tijdelijke vakantiebestemming bij. Vanaf 24 mei 2015 is Barcelona de toegangspoort tot deze nieuwe bestemming. Het varende land heet Allure of the Seas®. Deze ministaat werd in 2010 door Royal Caribbean International® ontdekt en haar wekelijks wisselende bewoners hebben tot nu toe alleen kennis kunnen nemen van het Caribische gebied. Door de grote belangstelling voor de komst van de Oasis of the Seas naar Rotterdam op 30 september a.s. heeft de leiding van de mini staat Allure of the Seas besloten het zusterschip in 2015 tijdelijk in het Middellands Zeegebied af te meren. Van 24 mei tot 18 oktober 2015 kunnen wekelijks 5.400 ontdekkingsreizigers toegang krijgen tot deze nieuwe bestemming. Op 12 februari a.s. start de verkoop voor Crown en Anchor (Loyaliteits) leden van de rederij. Een week later kan iedereen die belangstelling heeft een cruise op de Allure of the Seas boeken.

 Wisselende buurlanden

Tijdens de achtdaagse zeereis die ze wekelijks vanaf Barcelona gaat maken, begroet de Allure of the Seas bijna dagelijks nieuwe buurlanden. De tijdelijke bewoners maken o.a. kennis met Palma de Mallorca, de Provence en de Italiaanse havenstad La Spezia, die toegang geeft tot Florence en Pisa. De toppers uit de klassieke wereld, Rome en Napels, maken zich ook klaar voor de ontmoeting met de 21ste eeuw.
De nieuwe varende bestemming in het Middellands Zeegebied biedt zelf ook een zeer breed aanbod aan mogelijkheden, zoals zeven eigen buurtjes waaronder Central Park met bomen van maar liefst 7 meter hoog. Er is gevarieerd entertainment in de vorm van diverse theaters met o.a. Broadway shows, kinder disco en een watertheater op het half open achterdek. Er is ook gedacht aan de Olympische sportliefhebbers. Zij hebben o.a. de keuze uit 21 zwembaden en whirpools, een Zip-liner, 60 m.hoge klimwand en een ijsbaan.

Prinses Fiona & Shrek

Allure of the Seas is ook een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. Het feit dat Prinses Fiona en haar grote liefde Shrek deze bestemming als hun thuis hebben gekozen, spreekt boekdelen. Prinses Fiona viel de eer te beurt Allure of the Seas te mogen dopen, wat ook de start werd van een unieke samenwerking tussen de rederij en Dreamworks Animation SKG. Hierdoor kunnen grote en kleine gasten aan boord van diverse Royal Caribbean International cruiseschepen genieten van niet alleen Prinses Fiona en Shrek, maar ook Po uit “Kung Fu Panda”, Alex de Leeuw, Gloria het Nijlpaard en de pinguins uit “Madagascar”.

Het veel geprezen familieprogramma van de rederij verzekert gasten van elke generatie van een onvergetelijke ervaring aan boord. Het gratis programma voor kinderen, Adventure Ocean, biedt doorlopend educatieve, leuke en spannende activiteiten.

Boek hier een cruise met de Allure of the Seas,  of een van de andere schepen van Royal Carribean International!

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.