Shadow

Azië-cruises met de Westerdam in 2018 en 2019

De mysteries van het Verre Oosten ontvouwen zich voor gasten van Holland America Line’s Westerdam wanneer het schip haar cruise-seizoen 2018 – 2019 start. Vanaf september 2018 tot april 2019 maakt de Westerdam uitgebreide Azië-cruises naar China, Japan, de Filipijnen, Singapore, Taiwan, Thailand en Vietnam.

ms Westerdam © Holland America Line/Aviareps
ms Westerdam © Holland America Line

De Azië-cruises met de Westerdam duren tien tot 31 dagen. Er zijn afvaarten vanuit Yokohama in Japan, Hong Kong en Shanghai in China en Singapore. Landen waar oude tempels en culturen doordrenkt van traditie in schril contrast staan met wolkenkrabbers en drukke hoofdsteden. Tien verschillende routes tonen de diversiteit van de landen. Late vertrekken en overnachtingen in de havens geven gasten extra tijd om de steden te ontdekken. In Hong Kong en Singapore kunnen voorafgaand aan vertrek exclusieve Signature Experience pre-cruise tours geboekt worden.

Bijzondere Azië-cruises in China, Japan, Vietnam en Taiwan

De Westerdam begint het seizoen met een 14-daagse Noord-Pacifische overtocht vanuit Vancouver naar Yokohama in Japan. Daarna start het schip met een reeks cruises die het Verre Oosten, van Japan tot Vietnam, ontdekt.

Vanuit Singapore vertrekt de Westerdam voor een 16-daagse cruise richting Hong Kong. Het schip bezoekt Sanya in China, vier havens in Vietnam waaronder een overnachting in Halong Bay, Sihanoukville in Cambodja en Koh Samui en Laem Chabang (Bangkok) in Thailand. In deze laatste haven wordt ook een nacht verbleven.

De kortste route is een 10-daagse cruise die start en eindigt in Hong Kong. Stops onderweg vinden plaats in Japan, Taiwan en de Filipijnen.

De allereerste Westerdam cruise van 2019 is een 15-daagse cruise naar Thailand en Vietnam vanuit Singapore. Er zijn in Vietnam maar liefst vier stops waardoor cruisepassagiers het land uitgebreid kunnen ontdekken. Overnachtingen vinden plaats in Da Nang, Vietnam en Laem Chabang (Bangkok), Thailand.

De 14- of 15-daagse cruises van de Westerdam tussen Hong Kong en Shanghai bieden een overnachting in een van de steden en havens die onderweg worden aangedaan, bevinden zich in de Filipijnen, Taiwan, Japan en Zuid-Korea.

De Japan Explorer cruise begint en komt weer terug in Yokohama en bezoekt vijf plekken in Japan waaronder een overnachting in Kobe. Daarnaast twee stops in Taiwan en een bezoek aan Jeju (Cheju) in Zuid-Korea.

De laatste cruise van het seizoen is een Japan & Rusland reis met maar liefst acht stops in Japan en een verkenning van Vladivostok in Rusland. Daarna maakt de Westerdam vanuit Yokohama de oversteek naar Vancouver waarbij ook Alaska wordt bezocht.
Cruises van Holland America Line zijn te boeken bij onder meer Cruisereizen.nl, Cruisetravel, Captain Cruise, Cruisewinkel, Zeetours, Kras, Dreamlines en Stip Reizen.

Signature Experiences tijdens de Azië-cruises

Holland America Line’s Signature Experiences zijn speciaal voor gasten die in een suite verblijven. Zij krijgen voorafgaand aan de cruise twee luxe hotelovernachtingen en transfers in de haven van vertrek en bezoeken een exclusief avond evenement. De Experience is kosteloos maar is beperkt beschikbaar en moet tijdig gereserveerd worden.

In Singapore bezoeken gasten de National Gallery en ontvangen daar een privérondleiding en genieten van een optreden van een traditionele drakendans. In Hong Kong wordt de Dai Pai Dong Experience aangeboden. Dit is een street food tour waarbij de lokale cuisine wordt ontdekt en geproefd.

Explorations Central

Tijdens de Azië cruises brengt Explorations Central (EXC) de lokale tradities, culinaire smaken en culturele ervaringen aan boord. Er zijn workshops zoals origami vouwen, leren eten met stokjes en de etiquette tijdens een thee ceremonie. In America’s Test Kitchen vinden Aziatische kookdemonstraties en -lessen plaats. Het EXC team biedt op maat begeleiding tijdens alle stops in het continent.

De Westerdam is in 2017 volledig gerenoveerd en voorzien van de populaire Music Walk met Lincoln Center Stage en Billboard Onboard. Daarnaast werd het Rijksmuseum at Sea toegevoegd, een unieke samenwerking tussen Holland America Line en het Rijksmuseum. Gasten vinden op dek één van het Atrium replica’s van de meest beroemde meesterwerken van het museum.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.