Shadow

Concerten bij BBC-docu’s op cruiseschepen Holland America Line

Cruisepassagiers willen steeds meer nieuwe ervaringen opdoen. Daarom brengt Holland America Line op bijna al haar cruiseschepen een nieuwe documentaire van de BBC: ‘Planet Earth II in Concert.’ Passagiers van Holland America Line kunnen dan genieten van live muziek met op de achtergrond prachtige beelden en spectaculaire landschappen.

Holland America Line werkt samen met BBC Earht © Holland America Line
© Holland America Line

Holland America Line is in 2016 een samenwerking aan gegaan met BBC Earth. Op die manier wil de cruiserederij educatie van wereldklasse combineren met entertainment aan boord. Op speciale cruises geven de televisieteams van BBC Earth masterclasses. “Frozen Planet in Concert’ was één van onze meest populaire shows”, aldus HAL-president Orlando Ashford. “En ‘Planet Earth II’ is de perfecte toegift. Niemand anders toont het schouwspel van de natuur zoals BBC Earth dat doet.”

Tijdens Planet Earth II in Concert zien cruisepassagiers primaten van dichtbij, althans op het scherm, zien ze hoe pinguïns het hoofd bieden aan de stormachtige zeeën in de Zuidelijke Grote Oceaan en zien ze leeuwen rennen door de woestijnen van Namibië. De filmbeelden worden begeleid door een live orkest dat de themamuziek van Oscar-winnaar Hans Zimmer en de originele muziek van Jacob Shea en Jasha Klebe van Bleeding Fingers Music speelt.

Planet Earth II wordt uitgerold op de Eurodam, Koningsdam, Maasdam, Nieuw Amsterdam, Oosterdam, Rotterdam, Veendam, Westerdam en Zuiderdam. Eind april 2018 wordt deze combinatie van film en concert uitgerold op alle schepen van Holland America Line.

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij Captain Cruise, CruiseReizen.nl, TUI en Cruisewinkel.

‘Alaska in concert’

Schepen die in Alaska cruisen tonen voor de rest van het seizoen “Alaska in Concert”. Deze show met exclusieve beelden van dieren in het wild in Alaska is vorig seizoen ontwikkeld. Voor het 70-jarig jubileum van Holland America Line naar Alaska lanceerde BBC Earth “Alaska in Concert”. Deze productie combineerde live muziek met op de achtergrond beelden van de BBC Earth televisieserie “Wild Alaska”. Het publiek ervaart de overgang van de vier seizoenen en ziet waarom dit gebied zowel meedogenloos als prachtig is.

In navolging op “Planet Earth II in Concert” en “Alaska in Concert” worden BBC Earth programma’s op iedere cruise in het theater vertoond. De 45 tot 60 minuten durende “Inside Earth” film gaat achter de schermen bij het maken van het BBC Earth beeldmateriaal. “Frozen Planet in Concert” zal als een tweede voorstelling te zien blijven zijn op langere cruises.

Behalve met BBC Earth heeft Holland America Line ook een samenwerking met het Rijksmuseum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.