Shadow

Bouw van nieuw Celebrity schip gestart

Met het snijden van het eerste stuk staal op de STX France Shipyard is deze week de start gemaakt van de bouw van het nieuwste en meest spectaculaire schip van Celebrity. Hiermee  wordt de een nieuwe generatie Modern LuXury schepen omgezet van een plan op papier naar concrete bouw.  Het nieuwe schip zal de naam Celebrity Edge dragen, wat verwijst naar het gedurfde design en innovaties van Celebrity’s eerste nieuwe scheepsklasse sinds 2008.

steel-cutting-photo-celebrity-edge

De Modern Luxury cruiserederij maakte van de gelegenheid gebruik om ook de naam van het toekomstige zusterschip van de Celebrity Edge bekend te maken; Celebrity Beyond.

De schepen in de zogenaamde ‘Edge Class’ werden ontworpen om baanbrekend te zijn in de wereld van Modern Luxury ervaringen, zei Richard d. Fain, voorzitter en CEO van Royal Caribbean Cruises, Ltd. Over 24 maanden zal Celebrity Edge worden opgeleverd. Celebrity Beyond wordt in het voorjaar van 2020 verwacht. De derde en vierde schepen in de Edge-klasse volgen respectievelijk in de herfst van 2021 en 2022.

Celebrity Cruises’ icoon ‘X’ markeert de ‘Modern LuXury’ met hippe en stijlvolle designs. Dineren waarbij aan de ambiance net zo veel aandacht is besteed als aan de gerechten en een onovertroffen service die garant staan voor een onvergetelijke ervaring aan boord. Met een vloot van 12 schepen biedt Celebrity Cruises Modern Luxury vakanties naar alle zeven continenten. Celebrity Cruises biedt ook ruime keuze in cruisereizen in Alaska, Australië en Nieuw-Zeeland, Canada, Europa en Zuid-Amerika. Celebrity Cruises is één van de in totaal 6 handelsmerken van Royal Caribean Cruises Ltd., dat wereldwijd cruises aanbiedt.

Cruises van Celebrity Cruises kun je boeken bij onder meer CruiseReizen.nl en Captain Cruise.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.