Celebrity Equinox weer klaar na renovatie

Geplaatst door Redactie op 4 juni 2019 om 11:27 in de categorie Cruise nieuws

De Celebrity Equinox van cruisemaatschappij Celebrity Cruises heeft een fikse renovatie achter de rug. De Equinox is het eerste schip in de Celebrity cruiseschip uit de Solstice-klasse dat gerenoveerd is volgens de formulie van de Celebrity Revolution.

De Craft Social op de Celebrity Equinox © Celebrity Cruises

De Craft Social op de Celebrity Equinox © Celebrity Cruises

Die Celebrity Revolution is een investeringsprogramma van een half miljard dollar. In het kader van dat programma krijgen de cruiseschepen van Celebrity Cruises een upgrade, waardoor ze meer in lijn komen met de splinternieuwe Celebrity Edge.

De Celebrity Equinox is het derde Celebrity-schip dat zo’n grootschalige renovatie heeft ondergaan. Het cruiseschip vaart permanent in het Caraïbisch Gebied en is het populairste schip bij de Celebrity-cruisereizigers. Bovendien heeft het schip voor Celebrity Cruises de meeste prijzen in de wacht gesleept.

Nieuwe Retreat en horeca op de Celebrity Equinox

Die passagiers kunnen nu op de Celebrity Equinox genieten van The Retreat, een besloten zonnedek dat alleen toegankelijk is voor suite-passagiers. De voormalige Michael’s Club is omgevormd tot Retreat Lounge. De voormalige Silk Harvest is omgebouwd tot de Qsine en krijgt ‘diner-ervaringen waarbij innovatieve 4k technologie’ gebruikt wordt, zo ronkt het persbericht. Het zijn dinerconcepten van Le Petit Chef and Friends en de originele Le Petit Chef.

Ook de Passport-bar is op de schop gegaan. Hier kun je voor en na het diner lekker ontspannen.

De voormalige Gastrobar heeft het veld geruimd voor de ‘Craft Social’. Hier kunnen passagiers genieten van veertig soorten bier op de tap, wijn en cocktails. De ruimte is voorzien van stoelen met lederen bekleding en flatscreens.

Verder zijn de hutten en de suites onder handen genomen. Passagiers kunnen nu slapen op luxe, kingsize matrassen.

App met gezichtsherkenning

Ook op technologisch gebied zijn er vernieuwingen doorgevoerd. Als eerste in de cruise-branche komt Celebrity Cruises met een app die gebruik maakt van technologie voor gezichtsherkenning. Daardoor kunnen passagiers in havens sneller van en later weer aan boord. Ook digitale hutsleutels en chatten met andere gasten via de app zijn mogelijk geworden. Verder heeft Celebrity Cruises wat snufjes voor snellere wifi en RFID-sloten toegevoegd.

In de spa kunnen passagiers nieuwe behandelingen en producten ondergaan en het winkelaanbod is uitgebreid met een horloge-winkel. En voor kinderen worden er twee eductieve programma’s aangeboden.

De renovatie van de Celebrity Equinox begon op 4 mei in het Spaanse Cadiz en werd in 29 dagen voltooid. De Celebrity Summit ging de Equinox al voor. Het volgende schip dat een Revolution-renovatie krijgt, is de Celebrity Silhouette. De Silhouette moet op 31 januari 2020 gereed zijn. Tot 2023 komen nog vijf schepen op de werf voor een renovatie.

Cruises van Celebrity Cruises zijn te boeken bij onder meer Cruisereizen, Zeetours, Kras, Cruisetravel, Captain Cruise, Dreamlines en HCC Cruises.

Celebrity Equinox weer klaar na renovatie
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.