Shadow

Costa Cruises combineert strand en nightlife in twee nieuwe zomercruises

De Italiaanse rederij Costa Cruises kondigt twee nieuwe zomer vaarroutes aan. Twee intiemere schepen zetten koers naar de mooiste strandbestemmingen van het Middellandse Zeegebied. Bij de party eilanden Mykonos en Ibiza blijft het schip zelfs de hele nacht. Beide cruises duren een week.    

wineneoromantica

De Costa neoClassica vertrekt vanuit Bari naar de Griekse eilanden Corfu en Kreta. Hierna zet het schip koers naar de Cycladen, met op het schilderachtige Santorini een lange stop tot middernacht om de beroemde Santorini sunset mee te kunnen maken. Last but not least; Mykonos. Hier blijft het schip zelfs de hele nacht zodat clubbers alle tijd van de wereld hebben.

De andere cruise wordt gemaakt met de Costa neoRiviera. Met vertrek uit Savona wordt de eerste stop in Porte Torres gemaakt, de toegangspoort tot de magnifieke stranden van noordwest Sardinië. Hierna koerst het schip naar de Spaanse Balearen, met stopovers op de eilanden Menorca en Ibiza, waar het zelfs een nachtje blijft speciaal voor de feestgangers of om een tour naar Formentera te kunnen maken. Het schip doet ook nog Mallorca aan alvorens door te varen naar Tarragona/Barcelona.  Hier een lange stop om het maximale uit de dag te halen.

De Costa neoClassica heeft in totaal 654 hutten en de Costa neoRiviera 624 hutten, inclusief 104 suites. Dit zijn relatief kleine schepen met een intiemere sfeer. Aan boord bevinden zich exclusieve restaurants en bars met de Italiaanse cuisine waar Costa bekend om staat, een wellness center, theater, zwembaden, casino, disco, shopping center en kinderclubs.

De twee nieuwe vaarroutes zijn een nieuwe en exclusieve toevoeging op het aanbod van Costa waarmee gasten het maximale uit hun vakantie halen.

Bekijk aanbiedingen voor cruises met Costa Cruises bij onder meer Captain Cruise, Cruisereizen.nl, Cruisewinkel, TUI en Stip Reizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.