Shadow

Costa Cruises gaat vaker cruisen in de Middellandse Zee

Costa Cruises breidt het aantal cruises in 2021 – 2022 flink uit. Vooral het aanbod in het populaire Middellandse Zeegebied wordt uitgebreid. Met veel variatie in zowel lengte van de cruise als bestemmingen, beantwoorden deze nieuwe cruisevakanties aan de groeiende vraag. En de cruises voor de periode van april 2021 tot april 2022 kunnen nu al geboekt worden.

Costa Smeralda © Costa Cruises
De nieuwe Costa Smeralda © Costa Cruises

Nieuwe cruises van Costa Cruises in 2021 – 2022

Voor de doorsnee Nederlandse vakantieganger, die in januari pas gaat nadenken waar hij of zij in de komende zomer naartoe gaat, zal het even wennen zijn om zover vooruit te plannen. Maar cruises worden wereldwijd al 1 tot 2 jaar tevoren geboekt. Wie een voorkeur heeft voor een bepaalde cruise, een bepaalde bestemming of een bepaald type hut, moet er soms snel bij zijn.

Costa Cruises is nu al met boekingen gestart voor cruises van april 2021 tot april 2022. Costa Cruises heeft het traditionele aanbod gecombineerd met flink wat vernieuwende cruises. De cruisemaatschappij hoopt daarmee zowel nieuwe als ervaren cruisereizigers aan te trekken. Vooral het aanbod in het populaire Middellandse Zeegebied is uitgebreid. Met veel variatie in zowel lengte van de cruise als bestemmingen, beantwoorden deze nieuwe cruisevakanties aan de groeiende vraag.

Cruises van Costa Cruises zijn onder meer te boeken bij CruiseReizen.nl, Zeetours, Dreamlines, Captain CruiseStip Reizen en Cruisetravel.

Nieuwe cruises naar de Middellandse Zee

In de winter ’21/22 kunnen cruiseliefhebbers vijf XXL Middellandse Zee cruises met de Costa Luminosa uit Savona boeken. Het gaat om cruises van 22 tot 35 dagen langs bestemmingen in de Middellandse Zee tot aan de Kaapverdische Eilanden en de Azoren. Costa biedt ook een 44 daagse cruise van Savona naar het Caribische gebied aan. Het fijne van de XXL cruises is dat de Costa-schepen op een aantal bestemmingen een nacht blijven liggen. Passagiers hebben dus meer tijd om van de bestemming te genieten. ‘Slow Cruisen‘ noemt Costa dat.

Verder is Marokko terug. De Costa Magica zal in de lente van 2021 opnieuw Casablanca en Tanger aandoen. De Costa Favolosa bezoekt Casablanca tijdens de herfstcruises van 2021.

Cruisen met de nieuwe Costa Smeralda

En dan natuurlijk het programma van het nieuwste cruiseschip van de Costa-vloot, de door LNG aangedreven Costa Smeralda, dat bestaat uit twee elementen; van april 2021 tot oktober 2021: Westelijke Middellandse Zee, met Savona, Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo en Civitavecchia. Tijdens de winter 2021/22 wordt Dubai de thuishaven, voor 1-weekse cruises naar de Emiraten en Oman.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.