Costa Cruises in WK-sfeer

Geplaatst door Redactie op 11 april 2014 om 15:20 in de categorie Cruise nieuws

Costa FortunaVoetballiefhebbers doen er goed aan juist tijdens het WK een vakantie te boeken. Aan boord van de schepen van Costa Cruises hoeven Oranjefans geen wedstrijd te missen en dat in een unieke internationale voetbalsfeer.

WK-voetbal kijken tijdens cruises

Van 12 juni tot 13 juli is de hele wereld in de ban van het WK voetbal. Cruisevakanties hoeven er niet meer voor verzet te worden, cruisepassagiers van Costa Cruises kunnen op alle 14 schepen uit de vloot de wedstrijden rechtstreeks volgen.

Tijdens een WK is het saamhorigheidsgevoel zo sterk dat zelfs niet voetballiefhebbers worden aangetrokken door de bijzondere sfeer. Als één man en natuurlijk geheel in het oranje achter Oranje staan, balen als er een penalty wordt gemist en samen feestvieren als er wordt gescoord. Costa Cruises wil de gasten aan boord juist dit gevoel laten beleven en afhankelijk van de timing en de nationaliteiten die moeten spelen worden de wedstrijden op verschillende plekken aan boord uitgezonden. Bijvoorbeeld op het megascherm op het zwembaddek of in het theater. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om een wedstrijd naar keuze te zien met fans uit andere landen, net als op het WK zelf.

Meer activiteiten rond het WK voetbal bij Costa Cruises

De activiteiten aan boord rondom het WK houden hier nog niet op. Gedurende het evenement heeft Costa verschillende activiteiten gepland met het voetbalthema. Passagiers kunnen hun eigen T-shirt ontwerpen of hun eigen spandoek maken in de kleuren van hun favoriete team. Er worden ook groepsactiviteiten georganiseerd in de vorm van kleine voetbal en tennis toernooien.

Braziliaanse samba

De echte fanatiekelingen kunnen genieten van een spelletje freestyle dribbelen of lekker bewegen tijdens de danslessen die worden gegeven door een Braziliaanse dansleraar. Op deze manier kan een doelpunt pas echt goed gevierd worden. Wie iets minder uitbundig wil juichen, kan lekker relaxen bij het zwembad en deelnemen aan de WK quiz. Hier zijn ook nog eens leuke prijzen mee te winnen.

Om voor iedere wedstrijd in de juiste sfeer te komen is er de Brazilian Style Flash Mob op de melodie van het officiële WK lied en heerlijke Braziliaanse snacks. Uiteraard is er ook aan de vrouwen gedacht want als grote finale is er de ‘Mister World Cup 2014’ verkiezing.

Costa Cruises in WK-sfeer
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.