Shadow

Cruise aanbiedingen en kortingsacties op cruisereizen

Cruisemaatschappijen en in cruises gespecialiseerde reisorganisaties hebben regelmatig cruise aanbiedingen en kortingsacties. Op Decruisegids.nl een overzicht van cruiseaanbiedingen.

Bekijk cruiseaanbiedingen van:

Holland America Line: Vernieuwde Explore 4

De Explore4 vroegboekkortingen van Holland America Line zijn altijd een groot succes. Boek nu voor 31 oktober 2019 je HAL-cruise voor 2020 – 2021 en je krijgt:

– gratis zakgeld (tot $400 p.p.)
– gratis diner in restaurant Pinnacle Grill
– $25 drankenkaart voor 3e of 4e persoon in de hut
– flexibele boekingsvoorwaarden
Cruises van Holland America Line kun je boeken bij onder meer Kras, Cruisereizen.nl, Cruisetravel, Captain Cruise, Cruisewinkel, Zeetours, Dreamlines en Stip Reizen.

Cruise aanbiedingen van Seabourn

Cruise aanbiedingen van Seabourn Cruises. © Seabourn Cruise Lines
Cruise aanbiedingen van Seabourn Cruises. © Seabourn Cruise Lines

Ultra luxe cruiserederij Seabourn heeft het ‘Set Sail Event’ gelanceerd. Dat is uitzonderlijke actie met cruise aanbiedingen van Seabourn. Deze actie loopt tot 20 november 2019. Deze cruiseaanbiedingen gelden voor een aantal geslecteerde cruises met verrek in 2019 en 2020.

Het ‘Set Sail Event’ kan de volgende elementen bevatten, die per cruise verschillen.

 • Een upgrade van een Ocean View suite naar een Veranda suite
 • Tot drie upgrades in de Veranda categorie
 • Tot USD 500 boordtegoed per suite
 • Tot EUR 1200 vluchttegoed (niet voor cruises in Europa)
 • Een internetpakket van 300 minuten
 • Tot 15% korting op een aantal gecombineerde cruises
 • Boek een Penthouse of Premium suite en ontvang USD 1000 boordkrediet per suite, samen met een package voor onbeperkt internet

Bovendien biedt Seabourn economyclass vliegtickets aan voor een aantal Europese afvaarten in 2020. Het aanbod bestaat uit:

 • Retourvlucht in economyclass
 • Upgrade naar business van EUR 199 per vlucht
 • Gratis transfers tussen luchthaven en schip

Indien de promotionele vluchten niet beschikbaar zijn of de gasten geen gebruik maken van het vlucht-cruise promotiepakket, wordt een boordkrediet van EUR 500 aangeboden

Deze cruiseaanbiedingen van Seabourn Cruises kun je onder meer boeken bij zoek- en boekpagina of boek bij Cruisewinkel, CruiseReizen.nl, Zeetours, Dreamlines, Captain Cruise en Cruisetravel.

Hoge kortingen op diverse huttypes bij Azamara Club Cruises

Een luxe hut op een al even luxe cruiseschip met korting boeken. Wie wil dat niet? Cruiserederij Azamara Club Cruises biedt momenteel hoge kortingsacties op diverse huttypes. Het gaat om cruises met vertrek in 2020 en 2021. Bekijk prijzen en aanbiedingen van Azamara Club Cruises bij onder meer Cruisetravel, Dreamlines, Zeetours en CruiseReizen.nl. Deze cruiseaanbiedingen gelden tot en met 30 november 2019.

Cadeau-actie bij Princess Cruises

Cruiserederij Princess Cruises heeft momenteel een actie lopen: 3 for free. Die houdt het volgende in:

 • Gratis frisdrankpakket voor de hele hut! (inclusief fonteinsoda’s, sappen, mocktails en smoothies);
 • Gratis fooien tot een waarde van $ 16,50 per dag per gast voor alle gasten (maximaal 4) in een passagiershut.
 • Gratis boordtegoed tot wel $800 per passagiershut!

Bekijk voor je boekt de actievoorwaarden op de site van de aanbieders. Je kunt cruises met Princess Cruises boeken bij onder meer Cruisewinkel, Dreamlines, Zeetours, CruiseReizen.nl, Captain Cruise en Cruisetravel.

Cruise aanbiedingen MSC Cruises

MSC Cruises heeft momenteel drie acties lopen. Bij de eerste actie, die tot en met 14 november 2019 loopt, krijgt de tweede persoon 50 procent korting op de hutprijs van geselecteerde cruises.

Bij een andere MSC-actie krijg je op geselecteerde afvaarten in Europa en de Caraïben een gratis hutupgrade. Deze aanbieding is geldig tot en met 13 december 2019. En de derde speciale aanbieding van MSC Cruises loopt tot en met 1 november 2019. Bij die actie slapen de derde en vierde persoon in de hut gratis op de MSC Armonia.

MSC Cruises zijn onder meer te boeken bij DreamlinesKras, CruiseReizen.nl, Cruisewinkel, Captain Cruise, Cruisetravel, Zeetours en Stip Reizen.

Cruiseaanbiedingen bij cruisereisbureaus

Cruisereisbureaus hebben naast de gewone cruiseaanbiedingen en kortingsacties van de cruisemaatschappijen soms ook nog eigen kortingsacties. Zo kun je bij Celebrity Cruises je Alaska-cruise combineren met een bijzonder landprogramma. Die actie loopt tot en met 31 december 2019. En wie voor 31 oktober 2019 een geselecteerde cruise van Costa Cruises boekt, krijgt 50 procent korting voor de tweede persoon. Kijk voor alle cruiseaanbiedingen en kortingsacties op de speciale actiepagina’s van Captain Cruise (met handig overzicht van alle cruise aanbiedingen en kortingsacties!), Zeetours, Dreamlines en CruiseReizen.nl.

Dit artikel wordt regelmatig bijgewerkt en voorzien van nieuwe cruise aanbiedingen. Kijk voor meer cruiseaanbiedingen op onze Zoek- en Boek-pagina. Let op: voorwaarden, prijzen en termijnen op de site van de aanbieders zijn leidend!

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.