Shadow

Cruise ambassadeurs aan het woord in Passenger Terminal Amsterdam

Foto Jan Vermeer CruiseEvent (2)Het Cruise Event van zaterdag 18 en zondag 19 oktober aanstaande biedt letterlijk een podium aan cruisepassagiers. De vierde editie, die plaatsvindt in de Passenger Terminal Amsterdam, is uitgebreid met een presentatiepodium waar cruisereizigers hun ervaringen delen met beursbezoekers. Ook neemt de gerenommeerde fotograaf Jan Vermeer bezoekers mee in de wereld van de natuurfotografie en vertelt hij over zijn reizen naar onder meer Antarctica en Groenland.

 Met het presentatiepodium biedt het Cruise Event een interactief platform voor en door cruisereizigers én –passagiers in spé. Voor de presentaties zijn reizigers geselecteerd die cruises naar verschillende bestemmingen hebben gemaakt én met verschillende rederijen. Nadat zij hebben verteld over hun ervaringen op zee, kan het publiek in gesprek gaan met de ‘cruise ambassadeurs’ en vragen stellen. De presentaties sluiten aan op de ‘diversiteit van cruisebestemmingen’; het thema van dit Cruise Event.

 Cruisen meets natuurfotografie

Wie een mooie cruise maakt, wil dit veelal op beeld vastleggen en delen met vrienden en familie. Maar waar moet je op letten bij het fotograferen? Fotograaf Jan Vermeer, die met zijn natuurfoto’s menig award in de wacht heeft gesleept, verzorgt op beide dagen om 14.00 uur een workshop. Hierbij vertelt hij over zijn reizen naar onder andere Antarctica, Spitsbergen, Groenland, IJsland en Rusland en geeft hij enkele fotografie tips.

 Diversiteit cruisebestemmingen in beeld

Tijdens het Cruise Event in Amsterdam worden cruises aangeboden naar ieders wens en budget. Ontdek de diversiteit aan cruisebestemmingen, ga in gesprek met aanbieders en rederijen of leg je cruisevakantie direct vast. Op het event worden cruisereizen aangeboden naar bestemmingen wereldwijd en zijn vrijwel alle rederijen met afvaarten vanuit Nederland vertegenwoordigd. Waar cruise jij heen? Lees de cruisetips!

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.