Cruise Noord-Europa: Baltische staten en Scandinavie

Geplaatst door Redactie op 23 april 2013 om 16:34 in de categorie Vaargebieden, routes en thema's

Seabourn QuestCruisemaatschappij Seabourn heeft haar cruiseprogramma voor 2014 bekendgemaakt. Twee cruiseschepen, de Seabourn Quest en de Seabourn Legend verzorgen in de zomer van 2014 cruises langs Scandinavie, Rusland en de Baltische staten.

Noord-Europa cruise met Seabourn

De cruiseschepen Seabourn Quest en Seabourn Legend brengen de zomer door in de wateren van Noord Europa. Seabourn Quest’s zevendaagse Baltic cruise tussen Kopenhagen en Stockholm omvat het driedaagse verblijf in het hart van het prachtige St. Petersburg, Rusland.

Noord-Europa cruise Atlantische Oceaan

In de late zomer steekt de Seabourn Quest de Noord Atlantische Oceaan over op een 24-daagse cruise van Londen naar Montreal, met een stop in Ierland, de Faeröer Eilanden, verschillende nieuwe havens in IJsland en Groenland, alsook Newfoundland en Québec.

Niet alleen Noord-Europa cruises

De Noord-Europa cruises langs Scandinavie, Rusland en de Baltische staten zijn maar enkele cruises uit het programma van Seabourn. De maatschappij verzorgt ook cruises door de Middellandse Zee en door de Adriatische Zee. In totaal verzorgt de cruiserederij bijna honderd afvaarten in diverse Europese cruises.

In 2013 sleepte cruisemaatschappij Seabourn de prijs voor beste service op kleine cruiseschepen in de wacht.

Boek een Seabourn-cruise via onze zoek- en boekpagina of boek bij Cruisetravel

Waardeer dit artikel

Delen

Comments are closed.