Shadow

Cruise Noord-Europa: Baltische staten en Scandinavie

Cruisemaatschappij Seabourn Cruise Line heeft haar cruiseprogramma voor 2014 bekendgemaakt. Twee cruiseschepen, de Seabourn Quest en de Seabourn Legend verzorgen in de zomer van 2014 cruises langs Scandinavie, Rusland en de Baltische staten.

Noord-Europa cruise met Seabourn

Seabourn Quest

De cruiseschepen Seabourn Quest en Seabourn Legend brengen de zomer door in de wateren van Noord Europa. Seabourn Quest’s zevendaagse Baltic cruise tussen Kopenhagen en Stockholm omvat het driedaagse verblijf in het hart van het prachtige Sint Petersburg, Rusland.

Noord-Europa cruise Atlantische Oceaan

In de late zomer maakt de Seabourn Quest een trans-atlantische cruise van 24 dagen van Londen naar Montreal, met een stop in Ierland, de Faeröer Eilanden, verschillende nieuwe havens in IJsland en Groenland, alsook Newfoundland en Québec.

Niet alleen Noord-Europa cruises

De Noord-Europa cruises langs Scandinavie, Rusland en de Baltische staten zijn maar enkele cruises uit het programma van Seabourn. De maatschappij verzorgt ook cruises door de Middellandse Zee en door de Adriatische Zee. In totaal verzorgt de cruiserederij bijna honderd afvaarten in diverse Europese cruises.

In 2013 sleepte cruisemaatschappij Seabourn de prijs voor beste service op kleine cruiseschepen in de wacht.

Boek een cruise aanbieding met Seabourn bij CruiseOnline, Sunweb, Cruise Travel, Zeetours, Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

Lees ook: tips voor cruises

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *