Shadow

Cruise review MSC Seashore

De MSC Seashore is het negentiende schip van de MSC-vloot en is na de oplevering op 26 juli 2021 het nieuwste vlaggenschip van MSC cruises. De MSC Seashore is het eerste schip van twee schepen uit de Seaside EVO-klasse, een grotere versie van de Seaside schepen. Met een lengte van 339 meter is de MSC Seashore het langste schip van de MSC-vloot. Het interieur is geïnspireerd op New York met onder meer een 3 meter hoge replica van het Vrijheidsbeeld in het casino en het uitgaans- en winkelgebied dat Times Square is genoemd.

De MSC Seashore is met 339 meter momenteel het langste cruiseschip van de MSC-vloot © MSC Cruises.
De MSC Seashore is met 339 meter momenteel het langste cruiseschip van de MSC-vloot © MSC Cruises.

De MSC Seashore is zodanig ontworpen dat passagiers veel contact met de zee hebben. Dat heeft geresulteerd in een 540 meter lange wandelpromenade relatief dicht bij het water, 13.000 vierkante meter aan buitenruimtes en veel buitenbars en mogelijkheden om in de open lucht te lunchen of dineren. Bovendien telt de MSC Seashore enkele noviteiten zoals het nieuw ontworpen Chef’s Court en nieuw entertainment in de Le Cabaret Rouge, een nieuwe lounge op het achterdek.

De MSC Seashore is 26 juli 2021 opgeleverd. De inaugurele cruise van de MSC Seashore is op 9 augustus 2021 begonnen.

Veel buitenruimte op de MSC Seashore

De MSC Seashore is zodanig ontworpen dat passagiers veel contact met de zee hebben. Dat heeft geresulteerd in een 540 meter lange wandelpromenade relatief dicht bij het water, 13.000 vierkante meter aan buitenruimtes en veel buitenbars en mogelijkheden om in de open lucht te lunchen of dineren. Bovendien telt de MSC Seashore enkele noviteiten zoals het nieuw ontworpen Chef’s Court en nieuw entertainment in de Le Cabaret Rouge, een nieuwe lounge op het achterdek. De inaugurele cruise van de MSC Seashore is op 9 augustus 2021 begonnen.

Cruises van MSC boeken kan rechtstreeks bij Msccruises.nl of MSCCruises.be. Kijk voor MSC-aanbiedingen ook bij Sunweb, CruiseReizen.nl, Zeetours, CruiseOnline, Captain Cruise, Corendon, Cruisewinkel, Cruise Travel, Stip Reizen en TUI. Bekijk of schrijf reviews over MSC-cruiseschepen.

Feiten en cijfers over de MSC Seashore

 • Opgeleverd: 26 juli 2021
 • Volume: 170.412 BRT
 • Doopvrouw: Sophia Loren doopt het schip op het Ocean Cay Marine Reserve, het privé-eiland van MSC Cruises op de Bahama’s. De doop vindt plaats op 18 november 2021.
 • Lengte: 339 meter
 • Breedte: 41 meter
 • Hoogte: 74 meter
 • Aantal dekken: 18
 • Aantal hutten en suites: 2270 hutten
 • Maximum aantal passagiers: 5877
 • Aantal bemanningsleden: 1648

U kunt hieronder zelf een cruisereview schrijven. In het eerste blok ziet u hoe anderen dit cruiseschip beoordeeld hebben. Daaronder bij ‘Geef je beoordeling of reactie’ kunt u zelf een beoordeling geven door de balkjes te verslepen. Op die manier kunt u dit cruiseschip op diverse aspecten beoordelen. Een 0 is zeer slecht een 10 is uitmuntend. In het veld ‘Reageer’ kunt u een toelichting geven, bijvoorbeeld wanneer u met dit cruiseschip hebt gevaren, iets over de bestemming en wat u verder aan relevante informatie met andere cruiseliefhebbers wilt delen. Klik op de blauwe knop ‘Reactie plaatsen’ en uw beoordeling wordt naar de redactie gestuurd. In principe wordt elke beoordeling geplaatst. Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk beoordelingen van andere cruiseschepen.

Cruise review MSC Seashore

0

Algemene indruk

0.0/10

Service

0.0/10

Kwaliteit hutten en suites

0.0/10

Kwaliteit en variatie eten

0.0/10

Entertainment

0.0/10

Aanbod voor kinderen en jongeren

0.0/10

Variatie en kwaliteit bestemmingen

0.0/10

Waar voor je geld?

0.0/10

Pluspunten

 • Splinternieuw cruiseschip
 • Veel buitenruimtes
 • Nieuwe soorten entertainment en restaurants

Minpunten

 • Voor sommigen is dit schip wel erg groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.