Shadow

Cruise review Odyssey of the Seas van Royal Caribbean International

De Odyssey of the Seas is het nieuwste cruiseschip van Royal Caribbean International. Het nieuwe schip werd in juni 2021 in gebruik genomen met cruises vanuit Amerika.

Royal Caribbean domineert de top-vijf van grootste cruiseschepen ter wereld. Maar hoewel de afmetingen van dit nieuwe schip in de Quantum-klasse nog steeds indrukwekkend zijn, valt de Odyssey of the Seas net buiten de top tien. Niettemin is Royal Caribbean International er opnieuw in geslaagd om een imposant schip met een enorm aanbod aan horeca en vermaak aan de vloot toe te voegen.

Het cruiseschip Odyssey of the Seas van Royal Caribbean maakt in juli 2021 haar eerste cruises vanuit Amerika. © Royal Caribbean
Het cruiseschip Odyssey of the Seas van Royal Caribbean maakt in juli 2021 haar eerste cruises vanuit Amerika. © Royal Caribbean

Feiten en cijfers van de Odyssey of the Seas

 • Opgeleverd: 2021
 • Lengte: 346,86 meter
 • Breedte: 41,14 meter
 • Aantal dekken: 16
 • Aantal hutten en suites: 2105
 • Maximaal aantal passagiers: 5498
 • Aantal bemanningsleden: 1550
 • Doopvrouw: Erin Brown, de eerste paratriatlete van de Bahama’s heeft de Odyssey of the Seas op 13 november 2021 gedoopt.

Cruises van Royal Caribbean International boeken kan bij Cruisereizen.nl en Captain Cruise.

U kunt hieronder zelf een cruisereview schrijven. In het eerste blok ziet u hoe anderen dit cruiseschip beoordeeld hebben. Daaronder bij ‘Geef je beoordeling of reactie’ kunt u zelf een beoordeling geven door de balkjes te verslepen. Op die manier kunt u dit cruiseschip op diverse aspecten beoordelen. Een 0 is zeer slecht een 10 is uitmuntend. In het veld ‘Reageer’ kunt u een toelichting geven, bijvoorbeeld wanneer u met dit cruiseschip hebt gevaren, iets over de bestemming en wat u verder aan relevante informatie met andere cruiseliefhebbers wilt delen. Klik op de blauwe knop ‘Reactie plaatsen’ en uw beoordeling wordt naar de redactie gestuurd. In principe wordt elke beoordeling geplaatst. Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk beoordelingen van andere cruiseschepen.

Cruise Review Odyssey of the Seas

0

Algemene indruk

0.0/10

Service

0.0/10

Kwaliteit hutten en suites

0.0/10

Kwaliteit en variatie eten

0.0/10

Entertainment

0.0/10

Aanbod voor kinderen en jongeren

0.0/10

Variatie en kwaliteit bestemmingen

0.0/10

Waar voor je geld?

0.0/10

Pluspunten

 • Splinternieuw cruiseschip
 • Veel horeca en amusement voor jong en oud

Minpunten

 • Voor sommige cruiseliefhebbers misschien te groot en te Amerikaans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.