Shadow

Cruise Travel ontvangt Zoover Award

Holland America Line cruises ms Statendam
© Holland America Line

Op donderdag 17 april is Cruise Travel winnaar geworden van de Zoover Award 2014 voor ‘Beste Aanbieder Cruises’. Rogier Brouwer, Manager Marketing en Product van Cruise Travel, ontving de prijs uit handen van Stephan Bosman, Directeur van Zoover. De Zoover Awards werden voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Consumenten konden hun stem uitbrengen in diverse categorieën. In de categorie ‘Cruises’ kreeg Cruise Travel de ‘Beste Aanbieder Cruises’ Award uitgereikt met een gemiddeld cijfer van 8,99. Rogier Brouwer: “Ik ben zeer vereerd met deze blijk van waardering door onze klanten. Er is maar weinig wat mooier is dan het winnen van een publieksprijs. We proberen dagelijks onze dienstverlening te verbeteren en meer service te bieden. Fijn dat deze dagelijkse inspanningen van alle medewerkers van Cruise Travel zichtbaar zijn geworden in de prijs van beste cruise aanbieder. Ik ben zeer trots op het team en wil uiteraard alle mensen die op ons gestemd hebben enorm bedanken.”

Bijzondere actie

Als blijk van waardering heeft Cruise Travel dan ook een speciale Zoover Award Actie opgezet waarbij gratis scheepsbezoeken te winnen zijn. De cruisespecialist is marktleider met het grootste cruiseaanbod en aangesloten bij ANVR en SGR. Volgens Cruise Travel ligt de waardering van haar passagiers in de kwaliteit, veelzijdigheid en innovaties. Zo doet zij er alles aan om de ideale vakantie voor haar klanten samen te stellen. Niet alleen met een laagste prijs garantie, maar ook met het grootste (online) aanbod en ruime openingstijden voor vragen aan echte cruise-experts.
Daarnaast organiseert Cruise Travel regelmatig interessante evenementen in haar nieuwe, ruim opgezette, pand in Ermelo en op cruiseschepen. Een voorbeeld zijn de komende Cruise Dagen, waar je een kijkje aan boord van een cruiseschip kunt nemen.

Kijk hier voor de Cruise Dagen en het aanbod van Cruise Travel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.