Shadow

Cruisen met de Norwegian Breakaway op de Baltische Zee

De Norwegian Breakaway komt deze zomer terug naar Europa. Dat is voor het eerst sinds het schip in 2013 de Meyer Werft in het Duitse Papenburg heeft verlaten. Met 4000 passagiers is de Norwegian Breakaway het nieuwe vlaggenschip van Norwegian Cruise Line, dat deze zomer in totaal vijf schepen in Europa heeft varen.

Norwegian Breakaway cruise in de Baltische Zee bij Tallinn © NCL
Norwegian Breakaway cruise in de Baltische Zee bij Tallinn © NCL

Norwegian Breakaway gaat negendaagse cruises uitvoeren vanaf Kopenhagen of Warnemünde/Rostock en doet Tallinn, Sint Petersburg (extra nacht), Helsinki en Nynäshamn/Stockholm aan.

Boek een cruise van Norwegian Cruise Line bij Cruisewinkel, CruiseReizen.nl, Stip Reizen, Captain Cruise en TUI.

Speciale staterooms voor alleen-reizenden of families

De gasten aan boord hebben een brede keuze in verschillende stateroom-categorieën, zodat er altijd een aansluit op de persoonlijke wensen en behoeften. Denk aan studio-cabins voor alleen-reizenden, ruime familie-cabins of het luxueuze suite-gedeelte The Haven by Norwegian®.

Ook het entertainment aan boord is van hoog niveau, en heeft al verschillende awards gewonnen. In de Tent Mirror aan boord van Norwegian Breakaway imponeren luchtacrobaten, artiesten en jongleurs in de ‘Cirque Dreams® Jungle Fantasy’ dinner-show, top-dansers exceleren in de ‘Burn the Floor’-dansshow en in het Breakaway Theater speelt de Broadway-musical ‘Rock of Ages’. Daarnaast zijn er 27 verschillende diner mogelijkheden en 22 bars of lounges aan boord.

Zoals op alle schepen van Norwegian Cruise Line geldt ook op Norwegian Breakaway het Premium All Inclusive concept. Dit betekent dat een brede selectie van alcoholische en non-alchoholische dranken, speciale koffies tijdens de maaltijden en fooien voor alle services zijn inbegrepen bij de reissom. Sinds februari 2018 is daar ook 60 minuten gratis internet aan toegevoegd. Gasten in The Haven ontvangen een aantal extra’s, waaronder een aanboord credit van $ 100 om te besteden aan diner-pakketten in specialiteitenrestaurants waarvoor anders een toeslag geldt.

Nieuwste artikelen over Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruiseprogramma 2023
Cruises met Norwegian in 2021, 2022 en 2023
Norwegian Cruises herstart cruises in 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.