Shadow

Cruises met de ms Koningsdam al te boeken

Het duurt tot februari 2016 voor-ie in de vaart komt, maar vanaf 1 december 2014 zijn cruises met de ms Koningsdam al te boeken. De eerste cruise met de ms Koningsdam, het nieuwe schip van Hollland America Line, gaat naar de Middellandse Zee.

Cruises met de ms Koningsdam door de Middellandse Zee

Holland America Line Koningsdam

Op 15 februari 2016 wordt het 2.650 tellende passagiersschip opgeleverd bij de scheepswerf van Fincantieri in Marghera, Italië. Het ms Koningsdam gaat dan naar Civitavecchia, de haven van Rome. De eerste cruise met de ms Koningsdam begint daar op 20 februari. Het gaat om een zevendaagse rondreis naar Dubrovnik (Kroatië), Griekenland (Kérkira op Corfu en Katakolon/ Olympia). De eerste cruise eindigt in Napels (Italië).

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij CruiseOnline, Captain Cruise, CruiseReizen.nl, TUI en Cruisewinkel.

“Sinds de aankondiging van de komst van het ms Koningsdam, wachten gasten met spanning op de route informatie. We zijn dan ook erg verheugd de eerste cruises met de MS Koningdam in de Middellandse Zee nu bekend te maken”, aldus Richard Meadows, Executive Vice President Sales en Marketing bij Holland America Line. “We hebben een zeer loyale aanhang en we verwachten dat deze routes snel vol zitten, dus ik raad gasten aan om vroeg te boeken.”

Cruises met de ms Koningsdam door de Westelijke en Oostelijke Middellandse Zee

Na de eerste afvaart staat een hele reeks Middellandse Zee cruises met de ms Koningsdam op het programma. Vanaf eind februari tot begin mei 2016 is een serie van zes 12-daagse cruises gepland met twee afwisselende routes vanuit Civitavecchia. De eerste route bezoekt Katakolon, Piraeus (Athene), Rhodos en Kreta (Griekenland), Istanbul met overnachting, Kusadasi (Efeze, Turkije) en Napels (Italië). De andere route legt aan bij Napels, Palermo (Sicilië), Cagliari (Sardinië), Gibraltar en Cádiz (Málaga), Cartagena en Barcelona met overnachting (Spanje).

Het ms Koningsdam is het eerste schip in de nieuwe Pinnacle Klasse van Holland America Line. De rederij heeft Adam D. Tihany, één van ’s werelds vooraanstaande hospitality interieurontwerpers, aangesteld om samen met Bjørn Storbraaten het interieur van de ms Koningsdam te ontwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.