Cruises naar Zuid-Amerika met de ms Statendam

Geplaatst door Redactie op 8 april 2014 om 11:55 in de categorie Wereld cruises
Holland America Line Zuid-America-cruises met de ms Statendam

© Holland America Line

Van de twintig Zuid-Amerika-cruises die Holland America-Line in de winter van 2014 – 2015 aanbiedt, wordt een aantal met de ms. Statendam gemaakt. De cruises naar Zuid-Amerika met de ms Statendam hebben als thema de ‘Inca Empires en het Panamakanaal’.

Cruises naar Zuid-Amerika met de ms Statendam naar Mexico

Op 2 november 2014 begint het ms Statendam aan een 31-daagse ‘Inca Empires’ rondreis in de richting van Callao waarbij het Panamakanaal gedeeltelijk wordt doorkruist. Gasten hebben meer tijd in de haven met overnachtingen in Huatulco (Mexico), Fuerte Amador (Panama) en twee nachten in Callao, waardoor er tijd is een land excursie te maken naar Machu Picchu. Naast de 31-daagse reis, kan deze cruise naar Zuid-Amerika met de ms Statendam ook in etappes worden geboekt. Een van die etappes betreft een zestiendaagse cruise naar Zuid-Amerika met de Statendam vanuit San Diego met vertrek op 18 november 2014. Bij beide cruises is een excursie naar Machu Picchu mogelijk.

Inca’s ontdekken op cruises naar Zuid-Amerika met de ms Statendam

[adrotate group=”2″]Op 15 maart vertrekt de Statendam voor een 30-daagse ‘Inca Empires’ rondreis vanuit San Diego die vergelijkbaar is met de route in november, maar dan zonder de gedeeltelijke oversteek van het Panamakanaal. Er zijn twee 15-daagse setappes beschikbaar van San Diego naar Sallao en Callao naar San Diego.

Vergelijk de cruises naar Zuid-Amerika met de ms Statendam met de Zuid-Amerika-cruises met de ms Zaandam, de cruises naar Brazilie met ms Maasdam en de Zuid-Amerika-cruises met de Prinsendam. Vergelijk de prijzen van Holland-America Line cruises naar Zuid-Amerika bij onder meer Cruisetravel, TUI en Stip Reizen.

Cruises naar Zuid-Amerika met de ms Statendam
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.