Shadow

Cruises met Norwegian Cruise Line in 2025

Cruiserederij Norwegian Cruise Line is gestart met de verkoop van cruises voor 2025. Daar zitten een aantal unieke cruises bij. En 2025 is ook het jaar waarin het nieuwe cruiseschip Norwegian Aqua cruises gaat maken.

Laatst gewijzigd: 21 mei 2024.

Cruises van Norwegian Cruise Line in 2025

Maak cruises met Norwegian Cruise Line. De Norwegian Star maakt in 2025 cruises naar Antarctica © Maria Monasterios/NCL
Maak cruises met Norwegian Cruise Line. De Norwegian Star maakt in 2025 cruises naar Antarctica © Maria Monasterios/NCL

Vanaf heden kun je al cruises met Norwegian Cruise Line voor 2025 boeken. Voor Nederlandse cruisereizigers lijkt het misschien absurd vroeg om nu al voor een cruise over 2 tot 3 jaar te boeken. Maar voor Amerikanen en cruisegangers uit andere delen van de wereld is dat heel gewoon.

Welke cruises met Norwegian Cruise Line zijn er in 2025?

Norwegian Cruise Line heeft in 2024 en 2025 het meest gevarieerde cruiseprogramma uit de geschiedenis van de Amerikaanse cruisemaatschappij opgesteld. Dat komt mede doordat Norwegian Cruise Line de afgelopen jaren de vloot heeft uitgebreid met de Norwegian Prima en de Norwegian Viva. Daardoor telt de vloot van Norwegian Cruise Line nu 19 schepen. De Norwegian Aqua, die net een maatje groter is dan de beide zusterschepen, komt in 2025 in de vaart en wordt het twintigste cruiseschip in de vloot van Norwegian Cruise Line. En nieuwe cruiseschepen betekent ook: meer aanbod van cruises met Norwegian Cruise Line.

Caraïbische cruises met Norwegian Cruise Line

Op cruise met Norwegian Cruise Line, de uitvinders van het vrije stijl cruisen. Lekker borrelen bij een van de bars langs The Waterfront op the Norwegian Getaway © Norwegian Cruise Line
Op cruise met Norwegian Cruise Line, de uitvinders van het vrije stijl cruisen. Lekker borrelen bij een van de bars langs The Waterfront op the Norwegian Getaway © Norwegian Cruise Line

Geen betere manier om de Caraïben te ontdekken dan op een heerlijk cruiseschip dat zo ontworpen is dat je vanuit zoveel mogelijk ruimtes contact hebt met de buitenwereld. Alls cruiseschepen van Norwegian Cruise Line die sinds 2013 in de vaart zijn gekomen, hebben een zogeheten ‘Waterfront’. Dat betekent dat je bij de meeste restaurants en veel bars kunt kiezen of je binnen of buiten wilt zitten. Die cruiseschepen zijn dan ook ideaal om een cruise in het Caraïbisch gebied te maken. Nippend aan je cocktail voel je de warme, tropische bries.

Maak cruises met Norwegian Cruise Line door de westelijke Caraïben en bezoek Great Sirrup Cay, het privé-eiland van Norwegian Cruise Line op de Bahama’s. Of cruise naar Harvest Cay, een tropische idylle, nog zo’n exclusieve cruisebestemming van Norwegian Cruise Line.

Cruises Norwegian Cruise Line boeken

Boek een cruise van Norwegian Cruise Line rechtstreeks bij CruiseOnline, Cruise Travel, Cruisewinkel, CruiseReizen.nl, Zeetours, Sunweb, Stip Reizen, Captain Cruise, Corendon en TUI.

Cruises met Norwegian Cruise Line naar Alaska

Maak cruises met Norwegian Cruise Line naar Alaska
Maak cruises met Norwegian Cruise Line naar Alaska

Norwegian Cruise Line maakt ook in 2025 weer een aantal cruises naar Alaska. Die cruises kun je, net als bij de Alaska-cruises van Holland America Line, combineren met excursies diep in de binnenlanden van Alaska. Tijdens zo’n ‘cruisetour’, die je voor of na afloop van je cruise met Norwegian Cruise Line kunt maken, verblijf je in hotels en maak je excursies aan wal.

In 2025 kun je Alaska-cruises met Norwegian Cruise Line maken op de Norwegian Bliss (cruisereview), de Norwegian Joy, de Norwegian Encore, de Norwegian Jade en de Norwegian Sun. Alaska-cruises vinden plaats van april tot en met september. Alleen de Norwegian Encore maakt nog in oktober Alaska-cruises. Het gaat om 7, 9 en 10-daagse cruises met vertrek en aankomst in Seattle of Vancouver.

Je kunt ook in oktober 2024 met de Norwegian Sun vanuit Vancouver in 15 dagen naar Alaska cruisen en dan doorvaren naar Honolulu op Hawaii.

Cruises naar Afrika met Norwegian Dawn

Met Norwegian Cruise Line kun je in 2025 ook cruises naar Afrika maken. De Norwegian Dawn vaart in december 2024 vanaf Doha, Dubai en Muscat in Oman naar de Seychellen en Madagascar. In januari 2025 vaart Norwegian Dawn van Port Louis op Madagascar, naar verschillende bestemmingen in Zuid-Afrika. Aansluitend vaart het schip door naar Namibië. Daarna vaart de Norwegian Dawn tijdens een 21 daagse cruise door naar Luanda, Abidjan, Dakar, Santa Maria, Tenerife, Agadir en Casablanca naar Barcelona.

Cruises naar Zuid-Amerika en Antarctica

Opvallend is ook de cruise van Norwegian Star naar Antarctica in 2025. Zij vaart vanuit Buenos Aires een seizoen een 14-daagse cruise, waarbij zij vijf havens bezoekt in Argentinië, Chili, Uruguay en de Falklandeilanden, inclusief een tocht langs Elephant Island/Cape Lookout, Paradise Island, Ushuaia en Punta Arenas.

Overige cruises van Norwegian Cruise Line in 2025

Een greep uit de overige cruises van Norwegian Cruise Line tot en met 2025:

  • 10 – 15-daagse cruises door Azië in 2024 en 2025 met de Norwegian Spirit en Norwegian Sun.
  • 12 – 16-daagse cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland met de Norwegian Sun.
  • 3 – 5-daagse cruises vanuit Florida naar de Bahama’s met verschillende NCL-schepen.
  • 5 – 10-daagse cruises vanuit New York naar Bermuda.
  • 7 – 11-daagse cruises naar Canada en New England tussen augustus en oktober 2024 en 2025.
  • 7 – 9-daagse cruises met de Norwegian Viva naar Griekenland (oa Santorini), Turkije
  • 10-daagse cruises Santorini, Mykonos, Corfu, Malta en Italië met de Norwegian Epic en de Norwegian Prima.
  • Diverse cruises door de Oostzee, naar IJsland en Noorwegen. Ook zijn er cruises naar Amsterdam, maar helaas kun je niet in Amsterdam inschepen.
  • Diverse cruises mat Norwegian Cruise Line door het Panama-kanaal en de Mexicaanse Rivièra.

Bekijk voor cruises naar andere bestemmingen of van andere cruisemaatschappijen onze Zoek- en Boek-pagina.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.