Shadow

Nieuwe cruises van Costa Cruises in 2023

Costa Cruises heeft haar plannen voor de herstart van de cruises in 2022 aangekondigd. In het voorjaar van 2022 wil Costa Cruises al haar schepen weer in de vaart hebben. De cruises van Costa Cruises in 2022 omvatten meer cruises in de Middellandse Zee en er komen ook weer Noord-Europa cruises. Alleen het aanbod aan Azië-cruises wordt later bekendgemaakt. Dit zijn de aanbiedingen van Costa Cruises in 2022.

Eén van de cruises van Costa Cruises in 2022-2023 is de wereldcruise met de Costa Deliziosa. © Costa Cruises
Eén van de cruises van Costa Cruises in 2022-2023 is de wereldcruise met de Costa Deliziosa. © Costa Cruises

Aanbiedingen Costa Cruises naar de Middellandse Zee

In de zomer van 2022 maken de zusterschepen Costa Smeralda en Costa Toscana cruises door de Westelijke Middellandse Zee. Ook de Costa Firenze maakt cruises van een week door de Westelijke Middellandse Zee.

Cruises van Costa Cruises door de Oostelijke Middellandse Zee en Noord-Europa

De Costa Venezia maakt in de zomer van 2022 cruises in Turkije en Griekenland met vertrek vanuit Istanbul. Costa Pacifica, Costa Deliziosa en Costa Luminosa maken cruises door de Oostelijke Middellandse Zee. Het gaat om cruises van een week.

Costa Cruises heeft in 2022 vier cruiseschepen gepland voor cruises naar Noord-Europa. Het gaat om de Costa Fortuna, Costa Favolosa, Costa Fascinosa en Costa Diadema. Het gaat om cruises naar de Baltische Staten, de Noorse fjorden en cruises naar IJsland. Bekijk tips voor mooie cruisebestemmingen in Noorwegen.

Bekijk aanbiedingen voor cruises met Costa Cruises bij onder meer Zeetours, CruiseOnline, Cruisereizen.nl, Cruise Travel, Corendon, Cruisewinkel, TUI, Sunweb en Stip Reizen.

Aanbiedingen van Costa Cruises naar het Midden-Oosten

In de winter van 2022-2023 maakt Costa Cruises ook cruises naar het Midden-Oosten. De Costa Firenze maakt cruises vanuit Dubai naar de Arabische Emiraten, Qatar en Oman. Het gaat om cruises van een week. Ook MSC Cruises zet in de winter verschillende cruiseschepen in voor cruises door het Midden-Oosten dus vergelijk de MSC-aanbiedingen.

Cruises van MSC boeken kan rechtstreeks bij Msccruises.nl of MSCCruises.be. Kijk voor MSC-aanbiedingen ook bij Sunweb, CruiseReizen.nl, Zeetours, CruiseOnline, Captain Cruise, Corendon, Cruisewinkel, Cruise Travel, Stip Reizen en TUI. Bekijk of schrijf reviews over MSC-cruiseschepen.

De Costa Venezia maakt cruises vanuit Istanbul. Het gaat om 11-daagse cruises naar Turkije, Israël en Egypte. In de winter van 2022-2023 maakt de Costa Diadema cruises van twee weken naar de Canarische Eilanden met onder meer een stop in Lissabon.

Cruises naar de Caraïben met Costa Cruises

In de winter van 2022 – 2023 maken de Costa Pacifica en Costa Fascinosa cruises naar het Caraïbisch gebied. De Costa Toscana, Costa Favolosa en Costa Fortuna maken dan cruises vanuit Zuid-Amerika.

Wereldcruise met de Costa Deliziosa

Ook de Grand Voyages, de wereldcruises van Costa Cruises, komen in 2022-2023 weer terug. De Costa Deliziosa begint in januari 2023 aan een wereldcruise. Vertrek is op 6 januari 2023 vanuit Venetië en 11 januari vanuit Savona. Deze wereldcruise met de Costa Deliziosa gaat naar onder meer India, de Malediven, naar Zuid-Afrika en Namibië en dan naar Zuid-Amerika. Via de Stille Oceaan vaart de Deliziosa door het Panama-kanaal naar New York. En dan gaat de cruise weer naar Europa.

De Costa Luminosa maakt eveneens een Grand Cruise. Het cruiseschip vertrekt op 8 januari 2023 uit Genua en vaart dan onder meer naar Buenos Aires, Tierra del Fuego en via de Amazone naar Manaus.

Aanbiedingen voor de Azië-cruises met de Costa Serana in 2022 worden binnenkort gepubliceerd.

Alle cruises worden uitgevoerd volgens het gezondheids- en hygiëneprotocol van Costa Cruises.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.