Cruises van Holland America Line met vroegboekkorting!

Geplaatst door Redactie op 18 december 2018 om 13:11 in de categorie Cruise nieuws

Holland America Line heeft een interessante vroegboekkorting voor cruises vanaf de zomer van 2019 tot aan de lente van 2020. Met de ‘Waarom niet nu-aanbiedingen’ worden reizigers aangespoord om vroeg te boeken voor een cruisevakantie. Passagiers krijgen gratis stateroom upgrades, een drankenpakket en kortingen op excursies. Cruisereizigers die een suite boeken, ontvangen daarnaast een boordtegoed tot $600.

De Nieuw Statendam © HAL

De Nieuw Statendam © HAL

Voordelen op een rij

Cruisereizigers krijgen bij Holland America Line gratis stateroom upgrades, een drankenpakket en kortingen op excursies. Gasten die een suite boeken, ontvangen daarnaast een boordtegoed tot $600.

Het gratis drankenpakket geldt voor alle cruises met vertrek uit Europa. Dit Signature drankenpakket $52 per persoon per dag waard. Deze speciale aanbieding richt zich op ‘first time cruisers’ en is alleen van toepassing als je voor 31 januari 2019 boekt.

Bij een cruise naar de Middellandse Zee zijn daarnaast ook nog zowel de vluchten als transfers van luchthaven naar cruiseterminal inbegrepen. Een voorbeeld hiervan is een 10-daagse cruise met de Koningsdam vanuit Rome op 10 mei voor slechts €1999 per persoon. Deze Fly&Cruise actie geldt tot en met 28 februari 2019.

Grote stimulans om HAL-cruises vroeg te boeken

“Speciale aanbiedingen als de ‘Waarom niet nu?’ promotie zijn een grote stimulans om reizigers te overtuigen hun cruisevakantie tijdig te boeken en het aankomende boekingsseizoen is de perfecte periode om hen vele voordelen te bieden”, aldus Orlando Ashford, President van de Holland America Line.

Onderdeel van de aanbieding is, afhankelijk van vertrekhaven en schip, dat cruisegangers die een binnenhut boeken, een gratis upgrade krijgen naar een buitenhut. Wie een buitenhut boekt, krijgt een upgrade naar een balkonhut.

Het boordtegoed tot $600 voor suitegasten kan ingezet worden bij de specialiteitenrestaurants, spa, excursies, aankopen in de winkels, drankjes en meer. Lees ook wat voor soort cruises Holland America Line aanbiedt.

Cruises met de ‘Waarom niet nu’ aanbieding

[adrotate banner=”28″]

Cruises die in aanmerking komen voor de ‘Waarom niet nu’ aanbieding zijn naast Europa afvaarten o.a. de Alaska Land+Sea Journeys, EXC In-Depth cruises en cruises naar Azië, Australië en Nieuw Zeeland, Canada & New England, het Caribisch gebied, Cuba, Hawaï, de Mexicaanse Riviera, Panamakanaal en Zuid Amerika.

Pinnacle-klasse schepen naar Europa

Cruisepassagiers uit Nederland kunnen in 2019 een cruise maken met een van de twee nieuwe Pinnacle-klasse schepen van Holland America Line. De Koningsdam gaat van april t/m oktober vanuit Rome cruises maken in de Middellandse Zee. Het allernieuwste schip de Nieuw Statendam, dat begin december 2018 in de vaart is gekomen, biedt vanaf mei cruises vanuit Amsterdam naar o.a. Noord Europa, de Baltische Staten en IJsland. De Nieuw Statendam biedt plek aan 2.666 gasten en is voorzien van de allernieuwste faciliteiten waaronder de Rolling Stone Rock Room en visbrasserie Rudi’s Sel de Mer. Een cruise met de Nieuw Statendam vanuit Amsterdam is te boeken vanaf €1199. Overigens heeft ook zustermaatschappij Seabourn allerlei upgrades en voordelen voor vroegboekers die in 2019 willen cruisen.

Waarom niet nu-campagne

De “Waarom niet nu” aanbiedingen borduren voort op de reclamecampagne die Holland America Line eind september op de Nederlandse markt heeft gelanceerd. Deze campagne met de slogan “Holland America Line…waarom niet nu?” heeft als doel de vooroordelen over cruisevakanties die onder vakantiegangers nog veelal heersen, weg te nemen. In drie commercials en 11 korte video’s van ieder twee minuten beleven twee koppels (ervaren en onervaren cruisers) een cruisevakantie in de Middellandse Zee en de Noorse Fjorden. De aanbiedingen lopen tot en met 28 februari. De actie met het gratis drankenpakket voor Europese cruises loopt tot en met 31 januari 2019.

Cruises van Holland America Line zijn te boeken bij onder meer Cruisereizen.nl, Holland Cruise Center, KrasCruisetravel, Captain Cruise, Cruisewinkel, Zeetours, Dreamlines en Stip Reizen.
Lees ook onze handige cruisetips!

Cruises van Holland America Line met vroegboekkorting!
5 (100%) 2 vote[s]

Delen

Comments are closed.