Shadow

Dineren in de open lucht nieuwe ervaring bij Seabourn

Passagiers van de nieuwe Seabourn Ovation kunnen vanaf mei 2018 dineren in de open lucht bij het zwembad. De zogeheten ‘Earth & Ocean at The Patio’ is een voor Seabourn nieuw à la carte dinerconcept. In het voorjaar van 2019 wordt het ook op de andere Seabourn-schepen mogelijk om buiten bij het zwembad te dineren.

Pool Patio op de Seabourn Encore en de Seabourn Ovation. © Seabourn Cruise Line
Pool Patio op de Seabourn Encore en de Seabourn Ovation. © Seabourn Cruise Line

Het ‘Earth & Ocean at The Patio’concept is ontwikkeld door chef Anton Egger. Het diner bij kaarslicht bestaat uit een verfijnd menu vol smaken uit authentieke, favoriete streekgerechten van over de hele wereld. De ultraluxe rederij spreekt zelf van een ‘een unieke dinerervaring aan boord, waarbij een waaier van vers bereide, creatieve gerechten van over de hele wereld geserveerd worden in een relaxte setting onder een sterrenhemel, met nog een laatste glimp van de zon en het eerste zachte maanlicht. De gerechten zijn stuk voor stuk verfijnd en authentiek, op basis van de smaken van favoriete streekgerechten uit alle uithoeken van de wereld.’

De Seabourn Ovation is het vijfde schip van Seabourn Cruise Lines en is het zusterschip van de Seabourn Encore. Het all-suite-schip krijgt vijf restaurants en komt in mei 2018 in de vaart.

Dineren bij het zwembad met bijzondere gerechten

Gasten kunnen bij ‘Earth & Ocean at The Patio’ bijvoorbeeld worden verwelkomd met grissini met gerookte bacon en huisbereid, ambachtelijk brood. Andere gerechten worden op een aparte manier geserveerd, zoals in zwarte, ijzeren pannen met lange steel waarin het gerecht verder kan sudderen, of gesloten Marokkaanse tajine in keramiek, zodat het overheerlijke gerecht heet blijft, niet uitdroogt en zijn smaak ten volle behoudt.

De tafelinrichting is speciaal ontworpen in samenwerking met keramiekkunstenaar Wynne Noble van Noble Plateware in New York en versierd in zachte aarde- en oceaankleuren.

Overigens konden passagiers van SeaDream Yacht Club, een rederij die met luxe megajachten van maximaal 112 passagiers vaart, al eerder in de open lucht dineren. Dat kan bij SeaDream in het Topside-restaurant op het achterdek dat aan de zijkanten open is.
Bekijk aanbiedingen van Seabourn cruises via onze zoek- en boekpagina of boek bij CruiseReizen.nl, Zeetours, Dreamlines en Cruisetravel.

Hoe wordt de Seabourn Encore ontwikkeld? Dat zie je in deze video:

https://youtu.be/xaJ-gZNRVAY

Lees meer nieuws over Seabourn Cruise Line

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.