Shadow

Disney Cruises naar Noord-Europa in 2015

In de zomer van 2015 vaart rederij Disney Cruises naar Noord-Europa. Disney Cruises verzorgt dan cruises naar de Noorse fjorden, naar Ijsland en de Faroer Eilanden.

 Eerste Disney-cruises naar Noord Europa

Disney cruises naar Noord-Europa
© Disney

Het is voor het eerst dat Disney cruises naar Noord-Europa verzorgt. De cruises naar Noord-Europa vertrekken vanuit Kopenhagen en duren zeven of negen dagen. Onderweg is aandacht voor de schitterende natuur van de Noorse fjorden en het viking-verleden. Het is geen toeval dat Disney cruises naar de Noorse fjorden gaat aanbieden. De gletschers van de Noorse fjorden hebben als inspiratie gediend voor de Disney-film Frozen, die recent tot succesvolste animatiefilm ooit is uitgeroepen. Gasten die ook een cruise naar IJsland willen maken, kunnen een cruise van 11 dagen boeken.

Aanbiedingen voor Disney Cruise Line kun je boeken bij CruiseOnline, Cruisewinkel, Cruise Travel, Zeetours, Captain Cruise en CruiseReizen.nl.

Disney Cruises naar de Baltische Zee in 2015

Ook heeft Disney Cruises laten weten dat het wederom cruises naar de Baltische Zee gaat aanbieden. De Baltische cruises doen onder meer Kopenhagen en Sint Petersburg aan. Naast deze Oostzee-cruises verzorgt Disney in 2015 cruises naar de Middellandse Zee, Alaska, het Caribisch gebied, inclusief de Bahama’s. Op de Caribische cruises kan ook een stop gemaakt worden op Castaway Cay, het prive-eiland van Disney. Verder biedt Disney in 2015 cruises door het Panamakanaal aan.

Tijdens de Caraïbische cruise brengen culinaire demonstraties van Port-to-Table, EXC Talks en andere verrijkingsprogramma’s de regionale culturen aan boord via boeiende activiteiten en speciale presentaties. Passagiers kunnen ervoor kiezen om de havenbestemmingen zelfstandig te verkennen of door middel van gesponsorde tours met schepen die volgens de gezondheidsrichtlijnen van de lokale havens worden uitgevoerd.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.