Shadow

Eerste cruises Seabourn Encore te boeken

Seabourn EncoreUltraluxe-rederij Seabourn neemt in december 2015 een nieuw schip in de vaart, de Seabourn Encore. Cruises met de Seabourn Encore zijn vanaf nu te boeken.

Na de oplevering van het schip in december 2016 maakt Seabourn Encore twee pre-inaugurele cruises, waarbij reizigers een voorproefje krijgen van het schip, voordat de officiële eerste cruise wordt gemaakt. Op 4 december 2016 vertrekt Seabourn Encore vanuit Athene voor een 16-daagse pre-inaugurele cruise naar Dubai, waarbij diverse havens worden aangedaan, waaronder Tel Aviv, Jeruzalem, Petra en Muscat. Vervolgens maakt het schip een 18-daagse pre-inaugurele cruise met vertrek vanuit Dubai op 20 december 2016, met stops in Arabië, India, Zuidoost-Azië en Singapore.

Maidencruise Seabourn Encore naar Bali

Op 7 januari 2017 wordt de Seabourn Encore in Singapore gedoopt. Na de doop begint het schip aan haar 10-daagse officiële maidencruise naar Bali, met stops in Surabaya (Java), Celukan Bawang (Bali) en Slawi Bay (Komodo). Seabourn Encore vervolgt haar eerste seizoen met een reeks van 16-daagse cruises naar de Pacific Rim in Australië en Nieuw-Zeeland, met stops in de metropolen Sydney en Melbourne. Het schip doet populaire havens aan, zoals Auckland en Wellington, en verkent pittoreske stadjes, waaronder Oban, de zuidelijkste stad van Nieuw-Zeeland op Stewart Island en de haven van Picton, de toegangspoort tot Marlborough Sound.

Middellandse Zee cruise met de Seabourn Encore

Seabourn Encore vaart in april 2017 terug naar Europa gedurende twee 16- en 18-daagse Arabië en India cruises. Het schip zal de zomer doorbrengen in de wateren van de oostelijke Middellandse Zee met een reeks van 7-daagse cruises.

Uitbreiding Odyssey-klasse

Met de Seabourn Encore breidt Seabourn haar populaire en hoog aangeschreven Odyssey-klasse uit, die met grensverleggende accommodatie en innovatieve voorzieningen een revolutie teweeg bracht. Seabourn Encore behoudt de hoge ratio aan ruimte per gast die Seabourn eigen is, evenals de persoonlijke service met bijna één personeelslid per gast. In 2018 wordt er nog een schip aan deze klasse toegevoegd: de Seabourn Ovation. De nieuwe schepen van 40.350 Brutoregisterton bieden elk plaats aan 604 gasten (op basis van tweepersoonsbezetting per stateroom). Elke suite aan boord beschikt over een eigen veranda.Het interieur van beide schepen wordt ontworpen door Adam D. Tihany die ook het interieur van de ms Koningsdam van Holland America Line ontwierp.

Cruises voor de Seabourn Encore boeken kan onder meer via onze zoek- en boekpagina of boek bij Cruisetravel en Zeetours.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.