Eerste renovatie van Europa-2 van Hapag Lloyd gereed

Geplaatst door Redactie op 28 april 2015 om 14:52 in de categorie Cruise nieuws, Rederijen
Europa-2 van Hapag Lloyd

Europa 2 © Hapag Lloyd

De Europa-2 van cruiserederij Hapag Lloyd heeft haar eerste grote renovatie er op zitten. Daarbij hebben onder meer de sansibar en het sushi-restaurant Sakura een complete facelift ondergaan. Ook de familiehutten zijn verbeterd.

Nieuwe familiekamer met kinderhoek op Europa-2 © Hapag Lloyd

Nieuwe familiekamer met kinderhoek op Europa-2 © Hapag Lloyd

De vier cruiseschepen van Hapag Lloyd gaan elke twee jaar voor onderhoud en verbeteringen het droogdok in. De Europa-2, die in mei 2013 in de vaart kwam, ging medio april bij de Blohm + Voss-werf in Hamburg het droogdok in. Behalve regulier onderhoud werden ook nog zevenhonderd verbeteringen doorgevoerd. Zo werd er 4500 vierkante meter nieuw tapijt gelegd. De Sansibar kreeg meer een strandbar-uitstraling. De acht familiekamers werden kindvriendelijker gemaakt waardoor kleine kinderen en kleuters nu een eigen hoekje hebben, een eigen kinderbadkame, maar ook een gamestafel voor tieners ontbreekt niet.

De Europa-2 is door Berlitz Cruise Guide 2015 beoordeeld als een 5 sterren plus cruiseschip en biedt plaats aan maximaal 516 passagiers. Het is daarmee het grootste van de vier cruiseschepen van de Hapag-Lloyd-vloot. Cruises met Hapag Lloyd zijn te boeken bij onder meer Cruisetravel, Zeetours

Na de twee weken durende renovatie is het schip op 24 april weer vertrokken voor een cruise vanaf Hamburg, via Rouen, Antwerpen, Gent en Amsterdam terug naar Hamburg.

Eerste renovatie van Europa-2 van Hapag Lloyd gereed
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.