Shadow

Holland America Line entertainment: B.B. King’s Blues Club op vijf schepen

BB King Blues Club Holland America Line

Vanwege de enorme populariteit van de eerste B.B. King’s Blues Club op het ms Eurodam breidt Holland America Line dit entertainment- concept in 2014 uit naar vijf cruiseschepen. De club zal een integraal onderdeel gaan vormen van het avondentertainment op het ms Eurodam, ms Noordam, ms Nieuw Amsterdam, ms Westerdam en ms Zuiderdam. In aanvulling hierop krijgt de show ‘Live from B.B. King’s’ per cruise één avond speciale aandacht in de Show Lounge.
De acht koppige B.B. King’s Blues Club Band bestaat uit twee zangers, een drummer, bassist, gitarist, saxofonist, trompettist en een organist. Tot afgelopen december waren zij aan boord van het ms Eurodam en waar ze op 23 maart 2014 terugkeren. De club is momenteel te aanschouwen op het ms Noordam, het ms Zuiderdam tot 17 maart 2014 en op het ms Westerdam tot 5 april 2014. Vanaf 6 april speelt de B.B. King’s Blues Club op het ms Nieuw Amsterdam.

Best gewaardeerde entertainment bij HAL

“De B.B. King’s Blues Club op het ms Eurodam is elke avond vol geboekt en behoort tot het best gewaardeerde entertainment aan boord”, aldus Richard Meadows, Executive Vice President Marketing, Sales & Gastprogramma’s bij Holland America Line. “Door de uitbreiding naar andere schepen, krijgen meer gasten de kans om van deze getalenteerde muzikanten en hun boeiende optredens te genieten.” B.B. King’s Blues Club biedt een perfecte mix van de beste live muziek en het beste eten van het Zuiden, beïnvloed door smaken van New Orleans tot aan de Mississippi Delta.

De Queen’s Lounge van de Eurodam, de Noordam, de Nieuw Amsterdam, de Westerdam en de Zuiderdam worden omgetoverd tot een levendige nachtclub met een speciaal podium met hangende gitaren dat gemaakt is naar voorbeeld van de Club in Memphis. Er worden exclusieve cocktails geserveerd op basis van rum Lucille en Rock Me Baby, gemixt met verschillende fruitlikeuren en sappen.
Cruises van Holland America Line zijn te boeken bij onder meer Cruisetravel, TUI en Stip Reizen.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.