Shadow

Free at Sea-upgrades van Norwegian Cruise Line nu te boeken

Norwegian Cruise Line biedt vanaf 1 april onder de naam Free at Sea-upgrades aan. Met die vijf pluspakketten kunnen passagiers van Norwegian Cruise Line hun cruise personaliseren. Er zijn onder meer upgrades voor uitbreiding van je drankenpakket, excursietegoed en wifitegoed.

Norwegian Breakaway © Danny Lehman/NCL
Norwegian Breakaway © Danny Lehman/NCL

Cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line was in 2017 de eerste cruisemaatschappij die het Premium all inclusive-cruisen invoerde. Onder meer maaltijden en drankjes waren daarbij inbegrepen, uitgezonderd sterke drank. Diverse cruiserederijen hebben dat concept inmiddels gekopieerd, waardoor het voor cruisereizigers niet meer duidelijk was wat nu het ‘all inclusive’-arrangement van Norwegian Cruise Line inhield.

Daarom heeft de cruisemaatschappij de prijsstructuur versimpeld. Passagiers kunnen kiezen uit een ‘basic fare’ en een ‘Free-at-sea’-pakket. Bij de basisprijs zitten tal van diensten al inbegrepen, zoals eten, softdrinks, toegang tot de shows en recreatiefaciliteiten aan boord van de zestien cruiseschepen.

Free at Sea upgrade

Maar met het ‘Free-at-Sea’-pakket kun je je cruise nog leuker maken. Bij een upgrade van 99 euro voor een cruise van zeven dagen kun je twee van de vijf upgrades kiezen. Je hebt keuze uit een drankenpakket, een dinerpakket voor de ‘specialty dining restaurants’, een WiFi pakket, 50$ excursietegoed per hut per haven en enkel de vaarbelasting voor het 3e en 4e familielid of vriend die mee vaart. De Conciërge-passagiershutten, Suites en The Haven Suites ontvangen standaard alle vijf keuzes. Lees waar je op moet letten als je een hut of suite op een cruiseschip kiest.

Met het ‘Free at Sea’-dinerpakket heb de keuze uit 27 eetgelegenheden aan boord van de Norwegian Getaway. De Norwegian Getaway vaart onder andere een negendaagse route van Kopenhagen langs St. Petersburg, Helsinki, Tallinn, Stockholm en terug naar Kopenhagen. Terwijl jij geniet van deze steden ben je met het dinerpakket verzekerd van gevarieerde maaltijden aan boord. Ook het wifi-pakket kan interessant zijn. Wifi aan boord van cruiseschepen kan flink in de papieren lopen. En wie een cruise naar Alaska maakt, doet er verstandig aan om voor het excursiepakket te kiezen.

Boek een cruise van Norwegian Cruise Line bij Cruisewinkel, CruiseReizen.nl, Stip Reizen, Captain Cruise en TUI.

Norwegian Cruise Line verzorgt al 51 jaar cruises en heeft met Great Stirrup Cay een privé-eiland in de Bahama’s. Norwegian hanteert geen vaste tijden voor het diner en het entertainment en werkt niet met kledingvoorschriften aan boord. Meer nieuws over Norwegian Cruise Line.

Op onze zoek- en boekpagina kun je cruises zoeken op cruisemaatschappij, vaargebied en cruisethema.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.