Shadow

Gastronomie op Eurodam uitgebreid met Librije-menu

HAL MS Eurodam Rembrandtrestaurant

Het ‘Taste of De Librije’ menu, dat Holland America Line vorig jaar heeft gelanceerd op het ms Rotterdam,  wordt uitgebreid naar het tweede Holland America Line schip; het ms Eurodam. Dit vijfgangenmenu brengt hulde aan Jonnie Boer, driesterrenchef van De Librije in Zwolle en lid van Holland America Line’s Culinary Council.

Gastronomie op Eurodam

“Vanwege het grote succes van de “Smaak van de Librije” aan boord van het ms Rotterdam, heeft Holland America Line besloten het concept uit te breiden naar een tweede schip. Niet alleen de Nederlandse gasten aan boord zijn bekend met het werk van de Michelin chef maar ook andere gasten kennen de bijzondere kookkunsten van Jonnie Boer,” aldus Richard Meadows, vice president, marketing, sales en gastenprogramma’s bij Holland America Line. “Wij zijn erg enthousiast om onze samenwerking met Jonnie Boer verder uit te breiden. Wij zijn vereerd om onze gasten van het ms Eurodam kennis te laten maken met dit unieke diner concept”.

Lijbrije-gastronomie op MS Eurodam

Het menu aan boord is gebaseerd op het menu van het restaurant De Librije te Zwolle. Dit menu wordt één avond per cruise aangeboden in de Pinnacle Grill. Het specialiteitenrestaurant van Holland America Line krijgt bij die gelegenheid accenten van De Librije. De kleding van het personeel, de tafelschikking en de wijnkaart verwijzen naar het driesterrenrestaurant in Zwolle. Het diner inclusief wijn kost 69 dollar, ongeveer 50 euro. Het diner bestaat uit een vijfgangen menu, waarbij de gasten kunnen kiezen uit drie voorgerechten, twee soepen, vier hoofd-gerechten en drie nagerechten. De gerechten bestaan uit verschillende combinaties van vlees en vis afgewisseld met een soepje en een nagerecht toe. Na afloop van het diner worden de gasten verrast met een kleine attentie van Jonnie Boer.

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij CruiseOnline, Captain Cruise, CruiseReizen.nl, TUI, Stip Reizen en Cruisewinkel.