Shadow

Grand Voyage van de Verenigde Arabische Emiraten naar Australië

MSCWereldcruiseDertien havens, 8 landen, 3 continenten en 33 dagen: zie hier in een notendop de wereldcruise Grand Voyage: een overtocht van de woestijnen van de Verenigde Arabische Emiraten naar de betoverende kusten van Australië met MSC Orchestra.

MSC Grand Voyage: Once in a lifetime cruise

Tijdens het eerste deel van de cruisereis vaart de MSC Orchestra via het magische India door naar Colombo, de toegangspoort van Sri Lanka. Vanuit Sri Lanka reist het schip  verder naar het Thaise schiereiland Phuket, gevolgd door stops in Maleisië en Bali. Deze laatste plek biedt de kans om de mysterieuze parel van de Indonesische archipel te ontdekken. Vanuit Bali vervolgt het schip haar reis naar Cairns, een stad in het tropische noorden van Australië. De tweede haven Down Under is de stad Brisbane en na een nacht in Sydney, vertrekt de MSC Orchestra langs de kust van New South Wales richting Melbourne, de hoofdstad van Victoria. Hierna gaat de reis verder richting Adelaide, de stad die onlangs is uitgeroepen tot een van ‘s werelds top 10 steden om te bezoeken. De ‘Grand Voyage’ eindigt de ‘once in a lifetime’ reis op 26 maart 2015 in Perth, bekend als de stad van het licht vanwege het goede weer en de schone, gezonde omgeving. In totaal worden er maar liefst 70 land excursies aangeboden tijdens de cruise en genieten de reizigers van 18 relaxte dagen op zee.

Grand Voyage voordeel

Speciaal voor deze ‘Grand Voyage’ heeft MSC Cruises drie all-inclusive pakketten samengesteld om Mumbai, Singapore, Sydney, Melbourne en Adelaide in een hele of halve dag te ontdekken. Deze excursies zijn bij de reis inbegrepen. Naast een uitgebreide maaltijd, een drankarrangement met wijn, bier en frisdrank biedt MSC Cruises haar reizigers 30% korting op de wasservice aan boord. Wie voor het luxe Aurea pakket kiest, wordt getrakteerd op een welkomstcocktail, een persoonlijk consult van de spa arts, drie yogasessies en drie verschillende fitness- en spinninglessen. Als aanvulling ontvangen deze reizigers geselecteerde gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages van de MSC Aurea Spa favorieten. Ook het entertainment aan boord wordt niet vergeten door de organisatie van onder andere diverse kookdemonstraties, dansworkshops en entertainmentavonden.

MSC Cruises zijn onder meer te boeken bij Dreamlines, Kras, CruiseReizen.nl, Cruisewinkel, Captain Cruise, Cruisetravel, Zeetours en Stip Reizen. Lees al onze artikelen over MSC Cruises.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.