Shadow

Het laatste cruisenieuws van Zeetours

Het crisisteam van Zeetours is de afgelopen weken druk bezig geweest met het terughalen van zijn klanten uit het buitenland. Op dit moment is bijna iedereen teruggekeerd en hopen ze dat ook de laatste klanten spoedig thuis zijn.

Cruises met de Pacific Princess © DecruiseGids.nl/Nico van Dijk
Pacific Princess © DecruiseGids.nl/Nico van Dijk

Coronavvoucher

Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat én Autoriteit Consument & Markt (ACM) berichten positief over de Corona Voucher, een tegoedbon waarmee klanten hun geboekte reis naar een later moment kunnen omzetten. Het initiatief voor de Corona Voucher komt van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Algemene Nederlandse Vereniging van Reisbureaus (ANVR), en werd op 16 maart in het leven geroepen voor klanten van bedrijven die aangesloten zijn bij de ANVR en SGR. Ook Zeetours biedt de Corona Voucher aan voor zijn klanten.
Lees meer over het coronavoucher.

Versoepelde annuleringsvoorwaarden rederijen

Sinds de uitbraak van het Coronavirus hebben tal van rederijen hun boekingsvoorwaarden versoepeld. Zo is het bijvoorbeeld in veel gevallen mogelijk om kosteloos te annuleren of om te boeken.

Lees hier tot wanneer maatschappijen hun cruises hebben uitgesteld.

Voorzichtig weer dromen van een cruisevakantie

Dankzij de zeer gunstige omboekings- en annuleringsvoorwaarden van rederijen is een cruise boeken op dit moment erg gunstig. Je hebt namelijk ruim de tijd om je cruise om te zetten of af te zeggen wanneer deze niet door kan gaan!

Andere aanbieders van cruisereizen: Captain Cruise, CruiseReizen.nl en Stip Reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.