Shadow

Holland America Line cruises naar Brazilië: Amazone en Rio

cruises naar Brazilie met ms Maasdam
© Holland America Line

De natuurlijke schoonheid van de Amazone combineren met het spektakel van het carnaval in Rio. Dat kan in januari 2015 tijdens cruises naar Brazilië van de Holland America Line.

Holland America Line cruises naar Zuid-Amerika

Holland America Line verzorgt in het najaar van 2014 en het voorjaar van 2015 maar liefst twintig cruises naar Zuid-Amerika, naar onder meer Brazilië, Peru, Chili en Argentinië. Dat gebeurt met vier schepen: de ms. Statendam, de ms Prinsendam, de ms. Zaandam en de ms Maasdam voor cruises naar Brazilie.

Onder het aanbod aan cruises naar Brazilië is een cruise van 49 dagen vanuit Fort Lauderdale in Florida met de ms Maasdam. Deze cruise naar doet onder meer Aruba, Bonaire, Curaçao en veertien havens in Brazilië. Tijdens de cruise zal het schip drie keer de evenaar passeren en tot in het hart van de Amazone varen. De ms Maasdam vertrekt op 23 januari 2015 uit Fort Lauderdale.

Cruises naar Brazilië: carnaval in Rio

Een van de hoogtepunten op deze cruise naar Brazilië  is het carnaval in Rio, dat vaak wordt bestempeld als het grootste feest ter wereld. Voor de viering van het carnaval in Rio blijft de ms Maasdam van 15 tot 17 februari twee nachten in de haven van Rio liggen. Verlengde stops in de havens van Oranjestad op Aruba, Willemstad op Curaçao en Salvador de Bahia in Brazilië – evenals overnachtingen in Rio en Manaus in Brazilië – zorgen voor voldoende tijd aan wal om te kunnen genieten van alle historische en culturele attracties.

Kortere cruises naar Brazilië

Passagiers die een drieweekse cruise naar Brazilië willen maken, kunnen een 23-daagse of 26-daagse cruise met de ms Maasdam boeken. Er is een 23-daagse route die op 23 januari vanuit Fort Lauderdale vertrekt naar Rio de Janeiro. Op 15 februari vertrekt een 26-daagse cruise vanuit Rio de Janeiro naar Fort Lauderdale, inclusief cruisen op de Amazone en twee nachten in de haven van Rio de Janeiro tijdens carnaval.

Boek je cruise naar Brazilie bij onder meer Cruisetravel, TUI en Stip Reizen.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.