Shadow

Holland America Line introduceert culinaire excursies

Holland America Line heeft haar samenwerking met met Food & Wine uitgebreid met een aanbod van EXC ToursTM (excursies aan wal) met een culinair thema. Hierbij wordt eten, wijn en cultuur verkend in enkele van ’s werelds populairste gastronomische locaties.

Culinaire excursies Holland America Line © HAL
Culinaire excursies Holland America Line © HAL

HAL werkt al 12 jaar samen met Food & Wine. Door de samenwerking uit te breiden, kunnen cruisepassagiers tijdens landexcursies de culinaire kant van de bestemming op een bijzondere manier leren kennen. Drieëntwintig nieuwe excursies aan wal zijn nu boekbaar voor geselecteerde cruises in 2018 naar de Middellandse Zee en Noord-Europa. FOOD & WINE EXC ToursTM op Mediterrane cruises worden aangeboden in Dubrovnik (Kroatië), Corfu, Santorini, Livorno (Florence), Napels Venetië, Monte Carlo, Kotor (Montenegro), Cádiz (Sevilla), Barcelona en Málaga (Granada). Lees meer over het boeken van excursies bij een cruise.

Gasten op cruises in Noord-Europa vinden FOOD & WINE EXC ToursTM in Kopenhagen, Tallinn (Estland), Helsinki, Kiel (Hamburg), Reykjavik, Bergen, St. Petersburg en Stockholm.

“We willen meer doen dan alleen onze gasten meenemen naar een lokaal restaurant”, aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “We willen ze laten koken met de chef-koks, verborgen hotspots bezoeken die alleen locals kennen en eten en cultuur combineren met plezierige en unieke ervaringen.”

Van La Boqueria in Barcelona tot Smorrebrod in Kopenhagen

Cruisepassagiers krijgen de mogelijkheid kooklessen te volgen, op culinaire wandeltochten te gaan, wijnhuizen te bezoeken, streetfood te proeven, plaatselijke toevluchtsoorden te ontdekken en meer. Noemenswaardige Food & Wine EXC Tours zijn de “La Boqueria markt kookervaring” in Barcelona, inclusief een culinaire workshop onder leiding van chef-kok Txema Aroca; “Ino & de Galleria degli Uffizi” in Livorno, een combinatie van de fraaiste kunst met het beste lokale streetfood; Kopenhagen’s “Smorrebrod: de kunst van het bereiden van een sandwich”, waar deelnemers leren hoe ze brood kunnen bakken en authentieke toppings leren maken; “Nordic Food Walk” in Stockholm, een heerlijke gastronomische reis door de oude Haymarket – de huidige Hötorgshallen-voedselmarkt- en een hands-on kookles in de keuken van het gerenommeerde restaurant Selene in Santorini.

In 2019 zijn de culinaire excursies beschikbaar op meer bestemmingen, waaronder additionele Europese havens, Alaska, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Canada/New England, het Caribisch gebied, Mexico, Zuid-Amerika en meer.

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij Zeetours, CruiseOnline, Captain Cruise, CruiseReizen.nl, Cruise Travel, Sunweb, Corendon, ANWB, TUI en Cruisewinkel.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.