Shadow

Holland America Line introduceert ‘Have It All’-premiumpakket

Reizigers die graag een inclusieve cruisevakantie willen houden met allerlei extra faciliteiten die in de prijs zijn inbegrepen kiezen voor het nieuwe ‘Have It All’-premiumpakket van Holland America Line. De cruisemaatschappij introduceert dit nieuwe pakket voor een basiscruisetarief, met daarin inbegrepen landexcursie(s), een drankenpakket, wifi én diner(s( in een van de specialiteitenrestaurants.

Cruisen op de Nieuw Statendam van Holland America Line © Nico van Dijk Nico van Dijk
Cruisen op de Nieuw Statendam van Holland America Line © Nico van Dijk Nico van Dijk

Het ‘Have It All’-premiumpakket is het hele jaar door beschikbaar op alle routes van zes dagen of langer, met uitzondering van de Grand Voyages, of segmenten hiervan. De ‘Have It All’-cruisetarieven van Holland America Line vertegenwoordigen een besparing van 50% of meer op de inbegrepen extra’s als je dat vergelijkt met de afzonderlijke aankoop van deze extra’s. ‘Have it All’-tarieven zijn beschikbaar voor boekingen vanaf 21 april 2021.

“We hebben uitgebreid onderzoek gedaan onder ervaren cruisepassagiers en cruise-specialisten om te begrijpen wat zij het meest waardevol vinden bij het boeken van een cruisevakantie. De resultaten wezen overduidelijk naar één eenvoudig tarief waarin vele extra’s zijn inbegrepen”, aldus Gus Antorcha, president van Holland America Line. “Onze eerdere promoties die deze voordelen boden, waren enorm populair, dus hebben we een premiumpakket samengesteld dat altijd en op bijna al onze cruises beschikbaar is.”

Meerwaarde en gemak met ‘Have It All’

Naast alles dat doorgaans bij een standaard cruise tarief is inbegrepen, bevat het “Have It All”-premiumpakket ook vier uitzonderlijk extra’s in één tarief. Hoe langer de cruise is, hoe meer voordeel je hebt.

Voordeel bij cruises van 6 tot 9 dagen:

  • Eén landexcursie met een waarde van maximaal $100 of $100 korting op één excursie voor alle gasten die in dezelfde hut verblijven. Kies uit duizenden wereldwijde landexcursies – van actieve ziplining-avonturen tot meeslepende, historische verkenningen.
  • Signature Drankenpakket voor alle gasten in dezelfde hut. Geniet van een ruime keuze aan wijn, bier, sterke drank, cocktails, frisdrank, koffie en meer. Maximaal 15 drankjes per dag en de kosten voor de barservice zijn inbegrepen.
  • Een diner in één van de bekroonde specialiteitenrestaurants aan boord voor alle gasten die in dezelfde hut verblijven. De Pinnacle Grill is het ultieme steakhouse op zee, terwijl de Tamarind de tradities van Zuidoost-Azië, China en Japan laat zien met exotische smaken en gerechten. Het Canaletto is een ontspannen locatie die authentieke Italiaanse gerechten serveert, gemaakt om met elkaar te delen. Schepen met de Tamarind ontvangen één avond dineren bij de Tamarind of de Pinnacle Grill. Schepen zonder de Tamarind krijgen één avond dineren bij de Pinnacle Grill of het Canaletto.
  • Een Surf-wifi-pakket voor de eerste en tweede gast in dezelfde hut.

Voordeel bij cruises van 10 tot 20 dagen:

  • Alle extra’s die in het pakket zijn inbegrepen voor cruises van zes tot negen dagen, PLUS een extra landexcursie aan wal van $ 100 per persoon, of te gebruiken als een tegoed voor een excursie naar keuze ($ 200 per gast in totaal).
  • Twee avonden speciaal dineren: schepen met de Tamarind ontvangen één avond dineren bij de Pinnacle Grill en één avond bij de Tamarind. Schepen zonder de Tamarind krijgen één avond dineren bij de Pinnacle Grill en één avond bij het Canaletto.

Voordeel bij cruises van 21+ dagen (exclusief Grand Voyages & Segmenten):

  • Alle extra’s die in het pakket zijn inbegrepen voor cruises van 10 tot 20 dagen, PLUS een extra landexcursie van $ 100 per persoon, of te gebruiken als een tegoed voor een excursie naar keuze ($ 300 per gast in totaal).
  • Drie nachten speciaal dineren: schepen met de Tamarind ontvangen één avond dineren bij de Pinnacle Grill, één avond bij de Tamarind en één avond in het Canaletto. Schepen zonder de Tamarind krijgen twee avonden dineren in de Pinnacle Grill en één avond in het Canaletto.

Wanneer je een Holland America Line cruise gaat boeken krijg je het ‘Have It All’-tarief als optie gepresenteerd. De inbegrepen voordelen zijn dan al in de prijs verwerkt. Dit geldt voor alle categorieën hutten en suites. Gasten die liever zonder alle extra’s willen cruisen, kunnen bij het boeken kiezen voor een standaard cruise only tarief. Elke gast in de hut moet het ‘Have It All’-cruisetarief boeken om de vier extra’s tijdens de cruise te ontvangen. Er bestaat ook een optie voor het aanbieden van dit premiumpakket aan bestaande boekingen.

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij Captain Cruise, CruiseReizen.nl, ANWB, TUI en Cruisewinkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.