Shadow

Holland America Line met ms Prinsendam eerste keer in IJmuiden

Dit weekend kwam het ms Prinsendam van de Holland America Line voor de allereerste keer aan in de haven van IJmuiden. Een bijzonder moment voor het schip en de haven. Tijdens de traditionele Key & Plaque ceremonie kreeg Kapitein Andre van Schoonhoven uit handen van Franc Weerwind, burgemeester van IJmuiden, het wapen van de gemeenste Velsen overhandigd. ‘’We zijn blij – en ook ’n beetje trots – dat de Holland America Line heeft gekozen voor IJmuiden als Port of Call. De Holland America Line staat in de cruisemarkt voor bijzondere kwaliteit, en zij spreekt tot de verbeelding, zeker voor ons, Hollanders,’’ aldus burgemeester Weerwind.

Vele cruises vanuit IJmuiden

HALinIJmuiden

Het ms Prinsendam biedt ruimte aan 835 gasten en is daarmee het meest intieme schip binnen de Nederlandse vloot van Holland America Line. Tussen juni en augustus 2014 maakt het ms Prinsendam nog zeven Europese rondreizen vanuit de haven van IJmuiden. Ook in 2015 keert het schip terug naar de haven van IJmuiden. Tussen mei en september 2015 worden er vanuit de haven van IJmuiden acht rondreizen naar Europa aangeboden, variërend van de poolcirkel en IJsland tot Ierland en de Baltische staten.

Bekijk aanbiedingen voor cruises vanuit Nederland bij onder meer CruiseOnline, Cruisereizen, Zeetours, Sunweb en Cruisewinkel. Ook bij Corendon kun je cruises met vertrek uit Amsterdam en Rotterdam boeken. Ook Cruisereizen biedt cruises met vertrek uit Amsterdam, Rotterdam of Ijmuiden aan.

Update: Holland America Line heeft de Prinsendam inmiddels verkocht.

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij CruiseOnline, Captain Cruise, CruiseReizen.nl, TUI en Cruisewinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.