Shadow

Jubileum-editie CRUISE & STYLE 2023-2024 volop cruise-inspiratie

Welke cruiseschepen hebben de meest verfijnde gastronomie, de beste glijbanen of de mooiste zwembaden? Met welke expeditieschepen kun je de meest bijzondere plekken op aarde verkennen? Of wat zijn leuke bestemmingen om met een riviercruiseschip te ontdekken? Het antwoord staat in de CRUISE & STYLE-editie van 2023 – 2024.

De jubileumeditie van het het 164 pagina's tellende glossy cruise jaarboek Cruise & Style is nu verkrijgbaar.
De jubileumeditie van het het 164 pagina’s tellende glossy cruise jaarboek Cruise & Style is nu verkrijgbaar.

De Cruise & Style 2023-2024 is een bijzondere editie en niet alleen omdat dit de cruisebranche weer het eerste min of meer normale jaar na corona achter de rug heeft. Deze edite van Cruise & Style is ook de vijftiende die uitgeverij Beckx Media uitbrengt, een jubileumnummer dus.

Jubileumnummer vol reportages, interviews en informatie

Na vijftien jaar is voor uitgevers Rudy Beckx en Ing Michielsen de sleet er nog lang niet in getreden, integendeel. Er ligt opnieuw een 164 pagina’s dikke glossy jaarboek met een ruim aanbod over nieuwe kleine, premium en grote cruiseschepen. Boeiende reportages over zee- en riviercruises, interessante tips over wat te doen in talrijke aanleghavens, ervaringen van cruisereizigers , interviews met cruisespecialisten en vele interessante routes, o.a. vanuit Nederland. Het jubileumnummer heeft als speciaal thema expeditiecruises.

Bij reis- en cruiseliefhebbers mag de nieuwe jubileumeditie CRUISE & STYLE 2023-2024 niet ontbreken op de leestafel. CRUISE & STYLE 2023-2024 is verkrijgbaar bij de boekhandel of is à € 6,95 of online te bestellen via www.cruisestyle.nl

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram. Tips en suggesties voor een artikel? Stuur een mail naar redactie @ decruisegids.nl (zonder spaties in het mailadres). Reageren kan onder dit artikel.

Privacy *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.