Kinderpakketten bij Costa Cruises

Geplaatst door Redactie op 10 september 2015 om 11:07 in de categorie Cruise nieuws

Captain for a Day kinderpakketten bij Costa CruisesMet de invoering van de Captain-for-a-Day kinderpakketten bij Costa Cruises kunnen kinderen snuffelen aan een droombaan: kapitein zijn van een cruiseschip.

Me de ‘Captain for a Day’ kinderpakketten bij Costa Cruises leren de kids, gehuld in kapiteinsuniform alle ins en outs over een cruiseschip en smullen ze van een stevig kapiteinsmaal. Alles waar een kapitein mee te maken krijgt, passeert de revue.
Ze leren seinen met vlaggen, ontdekken welke geheime boodschappen kapiteins op zee gebruiken, zien wat navigeren inhoudt met een kompas en maken een weerbericht op zee. Klapstuk is een kapiteinsmaal waarbij de kapitein zelf aan tafel schuift en de kinderen een diploma uitreikt met foto’s van het bijzondere cruiseavontuur.

Kinderpakketten bij Costa Cruises: Captain for a Day

De kinderpakketten sluiten, net zoals in het echte leven, aan bij drie ‘levels’: Captain Trainee, Captain en Senior Captain. Bij pakket ‘Captain’ krijgt de mini-kapitein in spé een echte kapiteinspet cadeau met kapiteinshandtekening. Senior Captains mogen het kapiteinsuniform mee naar huis nemen. ‘Captain for a Day’ is er vanaf € 50,- per kind.

Ook met kinderen cruisen bij Costa Cruises? Bekijk aanbiedingen bij  Cruise.nl, TUI, Kuoni/Tenzing, Stip Reizen en Cruisetravel.

Kinderpakketten bij Costa Cruises
5 (100%) 2 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.