Shadow

Kom naar de gratis cruisebeurs in Amersfoort

Voor iedereen met interesse in een cruisevakantie is ‘oktober cruisemaand’ dé gelegenheid om zich te informeren en te oriënteren. Dat kan via deze website, met alle tips en aanbiedingen, én op de vele (gratis) cruisebeurzen die tijdens deze maand georganiseerd worden. Zoals de gratis Cruise Travel Beurs in Amersfoort, waar u alles te weten komt over deze onvergetelijke manier van reizen.

cruiseschip Prinsendam

Op cruise gaan, betekent grenzeloos genieten. U bezoekt verschillende bestemmingen en geniet tussendoor van de luxe en faciliteiten die het schip u biedt. Cruiseschepen zijn er in alle soorten en maten, geschikt voor jong en oud, met wie u ook op reis gaat.

Op de beurs laten de cruise-experts van Cruise Travel en de verschillende rederijen u kennismaken met cruisen. Ervaar de verschillen tussen de schepen en soorten reizen, en laat u inspireren tijdens presentaties over bijzondere reisbestemmingen. Er zijn een aantal frequente ‘cruisers’ aanwezig die u graag alles vertellen over hun reiservaringen. Maak een cruiseselfie en maak kans op leuke prijzen. Tot slot zijn er exclusieve beursaanbiedingen.

De Cruise Travel Beurs vindt plaats op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2015 in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort.

Cruise Travel is gevestigd in Ermelo en al meer dan 28 jaar dé cruise-expert van Nederland. Ze vertegenwoordigt 26 rederijen met in totaal meer dan 200 schepen en bestemmingen over de gehele wereld. Cruise Travel is onderdeel van ANWB Reizen. ANWB-leden profiteren van exclusieve voordelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.