Kook de sterren van de hemel tijdens Masterchef at Sea met MSC Cruises

Geplaatst door Redactie op 17 april 2018 om 10:33 in de categorie Cruise nieuws

Wie fan is van het televisieprogramma Masterchef en van cruisen houdt, kan nu bij MSC Cruises meedoen aan Masterchef At Sea. Passagiers kunnen in koppels een gerecht bereiden en maken onder meer kans op deelname aan het castingproces voor de Masterchef TV Show.

Masterchef At Sea bij MSC Cruises © MSC Cruises

Masterchef At Sea bij MSC Cruises © MSC Cruises

De aankondiging van de samenwerking tussen MSC Cruises en Masterchef viel samen met de start van het nieuwe seizoen van Masterchef Nederland. Tijdens Masterchef At Sea kunnen passagiers meedoen aan een kookwedstrijd aan boord van een van de MSC-schepen. De koppels krijgen een doos met mysterieuze ingrediënten en moeten daarmee een gerecht bereiden. Dit gerecht wordt door de chef-kok van het schip beoordeeld.

Bij elke cruise wordt een nieuwe winnaar aangewezen en die ontvangt een MasterChef-prijs aan boord. Elk van de winnaars wordt ook opgenomen in een jaarlijkse prijstrekking. Je maakt dan onder meer kans kans om mee te mogen doen aan het officiële castingproces voor de MasterChef TV show. Maar je hebt ook kans op een diner met een van de MasterChef-sterren als een persoonlijke chef-kok. Of op een MasterChef-kookboek speciaal samengesteld voor MSC Cruises door voorgaande winnaars van Masterchef wereldwijd met 50 exclusieve recepten. Tenslotte maak je ook kans op een plek in het publiek van de show, terwijl je met drie vrienden dineert in een van de restaurants van het programma.

Samenwerking met bekende merken

MSC Crusies en andere cruiserederijen zoeken al jaren samenwerkingen met bekende merken om de ervaringen aan boord te verbeteren. Zo werkt MSC samen met Lego in de kinderopvang aan boord van de cruiseschepen. Cirque du Soleil speciale shows aan boord van de MSC-schepen gemaakt: Cirque du Soleil At Sea. Eerder verzorgde Holland America Line Masterchef-cruises.

Lees ook: Koken voor 7200 man op de MSC Meraviglia en lees ook: Culinary Arts Kitchen op de Regent Seven Seas Explorer: als koken verheven wordt tot kunst.

Kijk voor aanbiedingen van MSC Cruises bij DreamlinesCruiseReizen.nl, Cruisetravel, Zeetours en Stip Reizen.

Kook de sterren van de hemel tijdens Masterchef at Sea met MSC Cruises
5 (100%) 4 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.