Shadow

Luxe cruises van Seabourn met lokale charme

Luxe cruises van SeabournDe elegante Seabourn schepen vallen met hun capaciteit van maximaal 450 personen tot de categorie ‘kleine cruise schepen’. Door de geringe grootte van deze schepen is het mogelijk om tijdens de ultra luxe cruises van Seabourn kleine, vaak nog onbekende, havens aan te doen. Gasten genieten van onbekende culturen, tradities en gewoontes en dat staat garant voor een lokale en authentieke reiservaring. 

Met een luxe cruise van Seabourn worden de mooiste routes afgelegd. Naast de bekende havens die de schepen aandoen zoals Barcelona (Spanje), Auckland (Nieuw-Zeeland) en Bergen (Noorwegen) bereikt Seabourn ook de onbekende kleinere havens. Havens zoals Komodo Islands (Indonesië) Fiskhardo in Cephalonia (Griekenland), Iles des Saintes (Guadeloupe) en Isola de Lipari (Italië) hebben hun eigen bijzonderheden. Gasten kunnen unieke diersoorten ontdekken tijdens een bezoek aan de Komodo Eilanden of genieten van Tourment d’amour, een speciaal gerecht op Iles des Saintes.

Bijzondere plekken tijdens de luxe cruises van Seabourn

Veel aanlegplaatsen van de Seabourn schepen zijn nog onbekend, zodat gasten bijzondere plekken kunnen bezoeken. Denk aan de Botanische tuin op Deshaies (Guadeloupe) of de natuurgebieden van Belle-Ile-en-Mer (Frankrijk) met zijn zeldzame beschermde ecosystemen en verschillende soorten orchideeën. Ook diverse beschermde diersoorten zoals de broedvogel en amfibieën zijn hier te vinden.

Luxe cruises van Seabourn: relaxen en minigolf

De schepen van Seabourn ontdekken, al meer dan 25 jaar, 150 bestemmingen met cruises van 7 tot 21 dagen. Deze cruises varen over de gehele wereld, van de Arctische Oceaan tot aan de Adriatische en Dalmatische kust. Aan boord is het kiezen uit de vele extra’s: van relaxen in de Seabourn Spa tot een balletje slaan op de minigolfbaan. Bekijk aanbiedingen van Seabourn cruises via onze zoek- en boekpagina of boek bij CruiseReizen.nl, Cruisetravel of Zeetours.

Delen