Loyaliteitsprogramma van Costa Cruises uitgebreid

Geplaatst door Redactie op 12 februari 2016 om 15:29 in de categorie Cruise nieuws, Rederijen

loyaliteitsprogramma van Costa Cruises, Costa FortunaTer gelegenheid van het vijftienjarig bestaan van het loyaliteitsprogramma van Costa Cruises, heeft de Italiaanse cruiserederij het klantenbindingsprogramma uitgebreid.

Het loyaliteitsprogramma van Costa Cruises kende vier klassen. Dat zijn er nu zes geworden. Nieuw is de Ambra Club voor nieuwe passagiers van Costa Cruises. Zij kunnen nu ook direct ervaringen op doen die het cruisen met Costa Cruises speciaal maken. Voor het hoogste segment van het loyaliteitsprogramma van Costa Cruises is nu de Perla Diamante Club in het leven geroepen. Deze hoogst bereikbare schaal in ht loyaliteitsprogramma biedt exclusieve extra’s zoals een ophaal- en afleverservice van bagage aan huis, directe inscheping, een super upgrade van binnenhut naar suite (voor een extra cruise ten opzichte van het voorgaande jaar), gratis toegang tot het Club restaurant, speciaal aangewezen personeel voor het boeken van services, plekken in het theater op de eerste rij, speciale excursies in kleine groepen en 20% korting op Privilege vertrekken van het Clubprogramma 2016. Het loyaliteitsprogramma van Costa Cruises bestaat nu uit de Ambra (tot 2000 punten, Corallo (2001 – 5000 punten), Aquamarina (1 – 2000 punten), Perla (5001 – 13.000 punten), Perla Oro (13.001 – 26.000 punten) en Perla Diamante (vanaf 26.001 punten), elk met exclusieve en persoonlijke voordelen en privileges.

Loyaliteitspunten voor hutten en aankopen

Het nieuwe loyalty-programma is 31 januari 2016 ingevoerd en is begin februari uitgerold Per cruisedag ontvangen passagiers honderd basispunten. Dat aantal stijgt afhankelijk van de gekozen accommodatie. Buitenhutten met balkon leveren bijvoorbeeld 175 punten op. Cruisepassagiers die een premium-hut geboekt hebben, krijgen dubbeke punten. Een suite levert 450 punten per dag op. Ook per aan boord bestede euro krijgen passagiers punten. Cruises van Costa Cruises zijn onder meer te boeken bij  Cruise.nl, TUI, Kuoni/Tenzing, Stip Reizen en Cruisetravel.

Bijzondere gasten uit het loyaliteitsprogramma van Costa Cruises

Tijdens de vijftiende verjaardag van het loyaliteitsprogramma van Costa Cruises werden ook enkele zeer loyale passagiers in het zonnetje gezet. Het oudste clublid was ook aanwezig: hij is 102 jaar en kwam net terug is van een Middellandse Zeecruise. 19 leden hebben al 4 rond-de-wereldcruises gemaakt en 1 gast heeft de laatste 5 jaar 100 cruises gemaakt en bracht daarbij 871 dagen door aan boord. Weer een ander clublid koos veertig keer achter elkaar voor hetzelfde schip voor zijn droomcruise.

Loyaliteitsprogramma van Costa Cruises uitgebreid
5 (100%) 1 vote[s]

Delen

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.