Shadow

Meer en nieuw entertainment bij Holland America Line

Van interactieve dans tot hedendaagse muziek uitgevoerd in ouderwetse jasjes. Holland America Line vernieuwt haar entertainment aan boord volledig met de introductie van drie wisselende acts op het hoofdpodium.

Meer en nieuw entertainment bij Holland America Line © HAL/Aviareps
Meer en nieuw entertainment bij Holland America Line © HAL

Muziek aan boord vormt een van de speerpunten tijdens de cruises van Holland America Line. Om daarmee voorop te lopen gaat het entertainment aan boord bij Holland America Line in het voorjaar van 2020 flink op de schop. De cruisemaatschappij rolt de bestaande Music Walk uit naar drie extra schepen. Verder gaat HAL voor het amusement op het hoofdpodium samenwerken met nieuwe partners.

Zo verzorgt step One Dance Company optredens met werk van toonaangevende hedendaagse choreografen. Ook heeft Holland America Line een exclusieve licentie voor het internationale muziekfenomeen Postmodern Jukebox. Zij maken twee unieke shows voor Holland America Line. En de laatste toevoeging is de vocale mannengroep Cantaré.

Lincoln Center Stage en Billboard Onboard uitgebreid

Het Lincoln Stage Center op de Nieuw Statendam © Nico van Dijk
Het Lincoln Stage Center op de Nieuw Statendam © Nico van Dijk

Verder wordt in het voorjaar van 2020 de Music Walk op drie schepen uitgebreid. De Music Walk biedt in verschillende ruimtes op de cruiseschepen van HAL verschillende muzikale genres:

  • klassieke- en kamermuziek in samenwerking met het Lincoln Stage Center;
  • hitlijst toppers,
  • rhythm-and-blues in samenwerking Met B.B. King’s Blues Club;
  • klassieke rock in de Rolling Stone Rock Room.

Met het Lincoln Center Stage, Billboard Onboard, B.B. King’s Blues Club en de Rolling Stone Rock Room kunnen cruisereizigers hun tijd besteden op een specifieke locatie. Of natuurlijk tijdens de avond naar eendere locatie aan boord gaan en daar genieten van een hele andere muziekstijl. Het is tenslotte de Music Walk.

De kamermuziek van Lincoln Center Stage en de hitlijst toppers van Billboard Onboard worden toegevoegd aan het entertainment-aanbod op de HAL-schepen Amsterdam, de Volendam en de Zaandam. Op de Rotterdam is het Lincoln Center Stage al eerder dit jaar toegevoegd. Komend voorjaar wordt het entertainment-aanbod op de Rotterdam aangevuld met Billboard Onboard.

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij Captain Cruise, CruiseReizen.nl, TUI en Cruisewinkel.

De beste livemuziek op zee

De uitbreiding en vernieuwing van het entertainment bij Holland America Line is bedoeld om meer variatie in het avondentertainment aan te brengen. Ook past de vernieuwing bij het streven naar topkwaliteit. “Met ons nieuwe wisselende aanbod op het hoofdpodium en de op zichzelf staande Music Walk, bieden wij iets voor iedereen”, aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Of je nu een hele avond doorbrengt op één plaats of van de ene locatie naar de andere gaat, memorabele uitvoeringen van muzikanten van wereldklasse vullen de reis met de beste livemuziek op zee.”

Gedurende het jaar zullen de Step One Dance Company, Postmodern Jukebox en Cantaré optreden op verschillende geselecteerde schepen in de vloot van Holland America Line. Liefhebber van musicals? Boek dan een musical cruise op de Nieuw-Statendam.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.