Shadow

Met korting cruisen bij Holland America Line

Het aankomend zomerseizoen met korting cruisen? Profiteer dan van de populaire ‘Summer on Sale’ promotie van Holland America Line  met kortingen op cruiseroutes, lagere tarieven voor de 3e en 4e gast op geselecteerde cruises en een boordtegoed van 100 USD per hut. De cruises die onder de ‘Summer on Sale’ promotie vallen zijn: Europa, Canada/New England en de Alaska cruises. Daarnaast zijn ook de Cruise Tours in de aanbieding.

Familie cruises

m

“Met aanzienlijke kortingen in onze ‘Summer on Sale’ promotie is dit de ideale periode voor families om hun vakantie te boeken,” zegt Richard Meadows, Holland America Line’s executive vice president marketing, sales en gastprogramma’s. “Door de variatie aan routes en bestemmingen en het voordeel van extra boordtegoed, halen families aankomende zomer veel meer voordelen uit de zomercruises.’’

Ontspannen in de Greenhouse Spa, dineren in de elegante Pinnacle Grill of genieten van een extra excursie, er is volop keuze om het boordtegoed van 100 USD goed te besteden!

Wie op zoek is naar een familievriendelijke vakantie, kan een cruise naar Alaska, Europa of Canada/New England boeken. Ervaar een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin met avontuur en cultuur als de belangrijkste ingrediënten.

Vertrek van dichtbij

De vakantie kan ook nog eens dichter bij huis beginnen vanwege de vele Europese afvaarten. Verschillende routes vertrekken vanaf Rotterdam, Amsterdam, Dover, Athene, Barcelona, Venetië en Rome in der periode juni tot en met september. Zeven Holland America Line schepen varen 53 unieke routes, van de Noordkaap in Noorwegen tot de Zwarte Zee en in het oostelijke en westelijke Middellandse Zee gebied. Een unieke kans om de meest historische en populaire gebieden van de wereld te bezoeken zoals het Colosseum in Rome (Italië) en de Acropolis in Athene (Griekenland). Of cruise naar de Noorse fjorden en het indrukwekkende Ephesus in Kusadasi (Turkije). Een onvergetelijke vakantie!

Combineer een cruise met landarrangement

Wie op zoek is naar een langere reis kan van de Alaska Cruise Tour routes profiteren. Deze reis combineert een Holland America Line cruise met een landarrangement van de Last Frontier. Door het toevoegen van extra dagen aan land hebben vakantiegangers meer tijd om de regio te ontdekken. Aankomende zomer zeilen zeven schepen van de Holland America Line verschillende Alaska routes, evenals vijf Cruise Tour series die een drie-,vier- of zevendaagse Inside Passage cruise combineren met een landarrangement.

Boek een aanbieding voor een cruise met Holland America Line bij CruiseOnline, Captain Cruise, CruiseReizen.nl, TUI en Cruisewinkel.