Shadow

Winterzon cruises MSC Cruises vanaf Las Palmas

MSC Cruises winterzon cruises

Als gevolg van de politieke onrust in Egypte heeft MSC Cruises haar winterreizen 2013-2014 naar de Rode Zee met het schip MSC Armonia geannuleerd. Veiligheid heeft bij de cruiserederij de hoogste prioriteit en daarom worden er twee nieuwe winterzon cruises aangeboden met vertrek vanaf Las Palmas op Gran Canaria. Met een mild klimaat, winterzon en natuurlijke, culturele en historische bezienswaardigheden, bieden deze twee routes een perfect alternatief voor de Rode Zee.

Canarisch genieten tijdens winterzon cruises

De vertrekbestemming van de nieuwe cruises –het vulkanische eiland Las Palmas- biedt zowel adembenemende natuur, waaronder zandduinen, jachthavens, tropische wouden, kraters en grotten, als een intrigerende geschiedenis. De eerste vaarroute maakt stops in Fuchal, Santa Cruz de La Palma, San Sebastian en Santa Cruz de Tenerife en laat het beste van de Canarische Eilanden zien; van shop- en strand mogelijkheden in toeristische steden tot natuurexcursies. Hoogtepunten van deze gevarieerde route zijn bezoeken aan het National Park Caldera de Taburiente in La Palma, waar reizigers één van de grootste kraters ter wereld kunnen verkennen, en de cirkelvormige Las Cañadas bergketen in Tenerife.

Winterzon cruises naar mystiek Marokko

Tijdens de tweede winterzon cruise van de MSC Armonia beleven de passagiers niet alleen de natuurlijke schoonheid van de Canarische Eilanden, met stops in Arrrecife de Lanzarote en Puerto del Rosario, maar staan ook de steden Casablanca en Agadir op het programma. Of het nu een bezoek is aan één van de heilige moskeeën, magische bazaars of simpelweg het ronddwalen in deze iconische stad, Casablanca biedt reizigers een zeldzame ervaring. Ook bestaat de mogelijkheid om verder te reizen naar het bruisende Marrakech. Een ander hoogtepunt van de route is Agadir, het surfers paradijs van Marokko. Hier kunnen reizigers ontspannen op het strand of juist de avontuurlijke kant van de omgeving ontdekken, zoals het Anti-Atlas gebergte en de Sahara woestijn.

De winterzon cruises zijn te boeken vanaf woensdag 24 juli. Een combinatie van beide cruises (15 dagen / 14 nachten) is mogelijk. Zoek en boek hier je favoriete winterzon cruise met MSC!

Mis nooit meer een bericht en schrijf je via onderstaand formulier in voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Delen